Martensi, nechci se s Tebou dohadovat, ale opravdu, pokud se naučím základy, tak udělat jednoduchou aktivitu je opravdu brnkačka. Například Kuba nedávno napsal, že od zasednutí k PC po vyexportování aktivity ke stažení uplynuly dvě hodiny. Což je podstatně méně času, než vysedávat u různých fór a mnohem delší dobu sem psát své nekonečné elaboráty.

Pokud času mám málo, ale mám moc pracovních povinností, tak není psáno nikde, že aktivitu vydám tentýž den. Vždyť já své aktivity tvořím několik měsíců. Protože chodím do práce a mám povinnosti od skladníka po ředitele v jedné osobě. Doma mám v opatrování psa a 89 letého dědy. Také je třeba někam vyrazit ven, nelze jen sedět u PC. A vymlouvám se na to někdy? Nevymlouvám. Ale povzdechnout si po aktualizaci, že mi tvorba dala při všech pracovních povinnostech zabrat, na to mám plné právo. Jen někteří jedinci tohle dokáží otočit proti mě, že na práci nestačím. Hold pohodlnější je naříkat že musím chodit do práce a jiné povinnosti než si dát přecevzetí, že něco do MSTS vytvořím. A kdo si udělá čas psát sem do tohoto fóra, tak má i čas do MSTS tvořit. A tohle je svatá pravda.
Já když si přečtu poslední náměty, tak jsou na to reakce, že je to v MSTS neuskutečnitelné. Proto je to výzva pro autory nápadů, aby se tvorbu aktivit naučili a všem dokázali, že to nějak udělat jde. Viz najetí zálohy na rychlík v Praze hlavním, kde se přidávaly vozy ( Poison?)