Závorky a mezery nebrat. Závorky vyhazují chyby v kontrolních programech, mezery způsobují neschopnost dát consists do odkazu.fíííííra napsal:lapo: to už mám vymyšlené, uvedu příklad
R 240 Vsacan (GVD05/06)
Žilina - Přerov
R 240 Vsacan (z-p)
Přerov - Praha, hl.n.
R 240 Vsacan (pr-p)
Praha, hl.n. - Ústí nad Labem, hl. n.
R 240 Vsacan (p-ul)
Ústí nad Labem, hl.n. - Cheb
R 240 Vsacan (ul-ch)
Přerov - pr
Týniště nad Orlicí - to
Ústí nad Labem..... - ul
Plzeň - pl
Letohrad - l
Lednice - le
Brno..... - b
Břeclav - br
Luhačovice - lu
Staré Město u Uherského Hradiště - stm
Bohumín - bo
Ostrava..... - o
Furth im Wlad (DB) - fm
Opava - op
Olomouc - ol
Děčín..... - dc
a další
Ta značka je OK, ale dělat pod svou značkou consisty odporující readme je proti pravidlům. (jedná se o ucelené jednotky a solo motorové vozy)Boby napsal:Bylo dohodnuto, že každý autor mise dává před soubory značku. Takto lze i consisty aktivity jednoznačně identifikovat. Zatím to funguje bez problémů. Zavedení jednotných consistů by znamenalo značné omezení i ve variabilitě vozidel. Nevidím důvod něco měnit.
Přesně tak.Nevím a nenapadá mě jediný důvod proč si tvořit jednotné con.když řazení vlaků se nejen mění,ale u mnoha vlaků v reále se nedodržuje,ale i to,že každý rok je vše totálně jinak,jsou jinak řazení a jinak loko v čele,dále pak když chci vytvořit aktivitu,která je o mimořádnosti tak je společný con.také k ho.Další věc je tvůrce úkolu.Pokud si v (nejen con.ale i srv a pat.) dám v mém případě poi_xxxxxx tak pro kteréhokoli uživatele není problém si soubor s touto předponou pomocí správce souborů jako je třeba Total(windows) commander smazat.Ppoollll napsal:Na tohle téma už diskuse byla. Má to ale jeden neřešitelný problém. Nejde o řazení vozů ale o lokomotivy. Když si uvědomíte, že se na vlacích střídají, tak nakonec to skončí opět tak, že si každý autor úkolu vytvoří svůj consist.
A jen tak na okraj - pokud si autor úkolu umístí své iniciály na začátek názvu consistů tak se dají jednoduše odmazávat či přesouvat. Pokud ale budou používány vícekrát tak pak to již možné nebude a adresář se začne zbytečně zaplňovat. A používání programů typu TrainStore také není pro všechny řešením.
Takže můj názor na consisty - nechť si je tvoří každý autor podle svých potřeb. Pokud dodrží dnes již obecněji zažité pravidlo v pojmenování - iniciály na začátku - tak to zcela postačuje a nemý význam vymýšlet systém názvosloví "nevyhovujících" společných consistů.
Jiří napsal:Já bych normálně v MSTS uzákonil,že ten kdo chce dělat veřejné aktivity zkrátka musí před consist napsat buď svoji přezdívku,nebo název tý aktivity. Tak jak to třeba dělá Poison.Souhlasím.![]()
train.msts napsal:Jiří napsal:Já bych normálně v MSTS uzákonil,že ten kdo chce dělat veřejné aktivity zkrátka musí před consist napsat buď svoji přezdívku,nebo název tý aktivity. Tak jak to třeba dělá Poison.Souhlasím.![]()
A ty si myslíš že to ostatní nedělají? Co vím, tak všichni tvůrci veřejných aktivit toto už dávno respektují a svoje aktivity označuji.
Jiří napsal:Já bych normálně v MSTS uzákonil,že ten kdo chce dělat veřejné aktivity zkrátka musí před consist napsat buď svoji přezdívku,nebo název tý aktivity. Tak jak to třeba dělá Poison.Souhlasím.![]()