duuso
Pomocník strojvedoucího
Díky. Toto som potreboval.1 je ze ma den + zima . Teraz pozeram do MM vegetácie a ta má 252, čo je zima, zima+sneh, sneh. jesen, jesen+sneh, jar, jar +sneh, normalne.
Díky. Toto som potreboval.1 je ze ma den + zima . Teraz pozeram do MM vegetácie a ta má 252, čo je zima, zima+sneh, sneh. jesen, jesen+sneh, jar, jar +sneh, normalne.
A ostatne som nemal cas preskumam. Najcastejsie pracujem s 0 to pre univerzalne objekty ako trakcne vedenie a drobne somarinky, 1 pre upravu kolajiva a niekedy aj budovy a 257 pre budovy.Díky. Toto som potreboval.
To som vedel, išlo mi len o tú jeseň.A ostatne som nemal cas preskumam. Najcastejsie pracujem s 0 to pre univerzalne objekty ako trakcne vedenie a drobne somarinky, 1 pre upravu kolajiva a niekedy aj budovy a 257 pre budovy.
Dátaka otazočka da sa to nejak normalne spojiť lebo už mi dosli napady čo dalej,budem rad za odpoved
A nebude to jen static?V TSRE5 mi nejde správne osadiť návestidlo: pri vložení do trate mi ho dá ako Object: static a teda neviem spraviť linkovanie.
Ako docieliť, aby som ho vložil ako na násl. príklade?
Ahoj, závory (PZZ) lze umístit jen na místo, kde se kříží databázová linka koleje s databázovou linkou silnice.S návestidlami som si už poradil a "šlapú" ako majú, teraz som sa dal na priecestia a osádzanie závor. Niekde mi vloží závoru ako potrebujem, niekde sa mi nedarí - ukazuje, že závory sú umiestnené ale nevidno ich.
Zobrazit přílohu 41668
Najskôr som si to vôbec nevšimol, až pri skúšobnej jazde asi o 20 km inde do nich priam narazil.
Viete mi niekto poradiť, kde robím chybu?