Stavba tratí - mohl by mi někdo poradit?

• Tvůrce vlákna 714.018-9
  • Datum začátku

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Já si myslím, že naprosto všechny objekty by měly mít 257. Tedy i noční verze. A ve všech budovách se nemusí svítit v oknech. Stejně ve dvě ráno, například už většina lidí spí. Protože absolutní tmu už dávno neznáme, jaké je v noci světelné znečištění. Jenomže těch modelů je tolik,... Kdo se s tím má přepisovat a v Photoshopu vše ztmavovat. :D Pak hlavní práce na tratích stojí.

pepeQ-2

Posunovač
Pro sloučené objekty obsahující stavbu+vegetaci+teren považují parametr 257 za nešťastný. V zimním provozu jejich noční textury potlačí prvky zimního zasněžení a kolem jedoucí mašinfíra nevychází z údivu jak se v zasněžené krajině náhle zjevil domek na zelenající se loučce ozdobené svěže zelenající se jablůňkou ... Pro takto sestavené objekty bych více doporučoval parametr 1.

filipchmeliar

Začátečník
taka otazočka da sa to nejak normalne spojiť lebo už mi dosli napady čo dalej,budem rad za odpoved

Přílohy

• bandicam 2024-04-15 14-54-07-645.jpg
    bandicam 2024-04-15 14-54-07-645.jpg
    283.5 KB · Zobrazeno: 0

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Dobrý den,
nějaký rok jsem se nevěnoval zvukům a teď zjišťuji, že s tím mám docela problémy a dost se toho zapomnělo. Je zde někdo, kdo mi pomůže napsat nový sms soubor? Jen pro pár zvuků se smyčkou. Děkuji.

MrXo

Skladník
V TSRE5 mi nejde správne osadiť návestidlo: pri vložení do trate mi ho dá ako Object: static a teda neviem spraviť linkovanie.
Image1.jpg

Ako docieliť, aby som ho vložil ako na násl. príklade?
Image2.jpg

MrXo

Skladník
Nie, porovnal som to isté návestidlo v inej trati, tam mi ukazuje podobne ako na obr.2 vyššie.

MrXo

Skladník
Už som na to prišiel, ďakujem za "nakopnutie". Terazky sa trápim s linkovaním ... V návode TSRE mi to celkom nie je zrozumiteľné.

MrXo

Skladník
S návestidlami som si už poradil a "šlapú" ako majú, teraz som sa dal na priecestia a osádzanie závor. Niekde mi vloží závoru ako potrebujem, niekde sa mi nedarí - ukazuje, že závory sú umiestnené ale nevidno ich.
Image1.jpg
Najskôr som si to vôbec nevšimol, až pri skúšobnej jazde asi o 20 km inde do nich priam narazil.
Viete mi niekto poradiť, kde robím chybu?

Groza

Skladník
S návestidlami som si už poradil a "šlapú" ako majú, teraz som sa dal na priecestia a osádzanie závor. Niekde mi vloží závoru ako potrebujem, niekde sa mi nedarí - ukazuje, že závory sú umiestnené ale nevidno ich.
Zobrazit přílohu 41668
Najskôr som si to vôbec nevšimol, až pri skúšobnej jazde asi o 20 km inde do nich priam narazil.
Viete mi niekto poradiť, kde robím chybu?
Ahoj, závory (PZZ) lze umístit jen na místo, kde se kříží databázová linka koleje s databázovou linkou silnice.

Nahoře