Trať ZSR 191-193

Archiv kontrolou sice prošel, ale po stažení z webu (přes FTP i klasicky) se rozbalení nepovedlo. Na nápravě se pracuje, jen musím udělat nový archiv a znovu ho uploadnout na web.

Tak tomuto nechápem, ja som to včera stiahol a rozbalilo sa to bez najmenších problémov. Jediný zádrhel bol v tom, že sa sťahovanie pravidelne samé od seba prerušovalo a musel som stlačiť "resume download" v prehliadači.

Zdravím kto chce môže stahovať veľkonočnu aktualizaiciu. Je dokončena krajina ZSR 195 Drahnov - Vojany, Tratovo az po štatnu hranicu, takže ZSR 195 a SRT je pristupna pre aktivity v celom useku. Dalej ZSR 190komplet dokončené Slovenské Nové Mesto s predlžením do Stredy nad Bodrogom s čiastočnou krajinou po Boršu. Dalej rekonštrukcia 13 a 15 kolaji v Košiciach tak isto redukcia objektov Košice, Krasna nad Hornadom a Barca kde boli vymenené nasypy za typ DB s automatickým nasypom čiastočné prerobená zastavka Košice pred mestie kde som skusil svoj experiment prilepenie peronov k kolajom ešte to nie je hotove na 100 % lebo času je malo, vymenená vegetacia od Košic po Krasnu nad hornadom s cielom zrazit objekty. Rekonštrukcia kolaje na useku Krasna nad Hornadom - prvý žel. most ponad rieku Hornad. Preskladanie kolajisk v Krasnej a Banovciach a nasledná vymena vyhybiek s automatickými predstavnikmi. ZSR 191 Texturovanie terenu na useku Banovce - Michalovce, a redukcia objektov, Dokončenie čiastočnej krajinu na useku strazske - Brekov zatial ešte mam rozpracovanu oceliaren a odkaliskov chemku / junova aktualizacia/. Na zaklade testov jedného uzivatela doplnené chybajuce textury v zimnom a nočnom období na useku Humenné - Michaľany a Košice Za čo mu dakujem.
odkáz tu je: http://ulozto.sk/xr8qGwrR/4-2015-rar
Textury k madarským navestidlam potrebným k prejazde Slovenského nového Mesta : http://ulozto.sk/xzACwsnZ/textures-4-2015-oprava-rar

Snad tu nebude už nič chybat. V trati je zložka track_b tam je všetko alternativné kolajivo lebo od tej verzie začne trat použivat vlastné kolajové prvky aby nebolo potrebné tvoriť další global aj tak už ich je dost a je v tom bordel tak v spolupraci Kimir-om za čo mu dakujem som vytvoril vlastnu zložku v trati a tam je to kolajivo.
Prajem veľa štastných a spokojných kilometrov bez nehod, padov, škod a ohrození na životoch Robo Stavitel

Omlouvám se,ale po aktualizaci při vstupu do hry v Nižnej Myšle mi vyskočí chyba,že nelze otevřít soubor _ Global/Shapes/../../Routes/Trat ZSR 191/Track_b/Nasypy/NR_Emb_A1t1000r5d.s. Docela podivná adresa. Je tato chyba jen u mě a nebo si šotci zařádili při zpracování aktualizace?

Tak v trati vznikol nová zložka track_b musi byt v zlozke trati nie v globali takze odporučam to na novo nakopirovať
Proč? To to nemůže být v Shapes trati? Jednu složku track_b už máme a to dokonce v rootu Train Simulator. Ideální cesta k tomu, aby si to nějaký matla někdy nějak prohodil a pak tady volal o pomoc. ;)

Já mám po aktualizaci taky hromadu chybějících souborů. Násypy, ... , dokonce i nějakou dynamickou kolej. Chtěl jsem si komplet trať projezdit a nakonec to musel vzdát.
Ale před tím, co jsem viděl, hluboce smekám. Máš Robo "nádherný rukopis".

Back
Nahoře