Aktivity POISON

Dobrý večer, prosím můžu se zeptat, zda aktivita IC 551 Zlínský Expres je určena i pro OR? Moc díky.

Ne, žádnou aktivitu netvořím pro OR. Možná korektně funguje v OR, ale já to neověřuji.

Fungovala by ak sa začal namiesto starého servis2 (ktorý je pre OR pomalý) používať servis120 (je to vyalfofavaný rušeň 742 tuším). možno ju zajtra skúsím pustiť :) každopádne teraz som v Pardubiciach a pekná aktivita :) možno by som v hláške upresnil odkial je ta 50 medzi Bechovicami a Klánovicami :) lebo som letel okolo perona 100km/h lebo som čakal že to bude až niekde od odchodového náveštidla :)

Možno OT ale skúšal som v OR podľa "doporučenia" od Howkeyho trať 150 a servis 120. Blokovanie návestidla funguje časovo úplne inak ako v MSTS a o traffics ani nehovoriac. Myslím, že pre OR to chce viac, než Servis 120.

Používám standartní servis2, tvořím pro MSTS ne OR, až to bude i pro OR bude to u aktivity zmíněno. PJ je z Běchovic do Klánovic, tím se rozumí, že to je ze stanice do stanice (zastávky). V reále by byl v rozkazu napsán kilometr, ale ty v 321 nemám. Nechápu proč jedeš v Běchovicích u peronu 100.

Poisne ved som to písal... myslel som že to je až na šírej trati za Bechovicami resp. za odchodvým náveštidlom. Takže som brzdil ale pri perone hláška že idem moc rýchlo tak som mu pustil 110% EDB a 1bar a hned som tam mal 40km/h :D to len taký detail. Ten Open rails veru je ešte zatial škoda riešiť :) ale vidím v ňom budúcnosť

Poison mam aktivitu ec171 Hungaria pri nacitaný mi viskoci tohle servis poi_ec171 je staršiho data.Prosím uložte úkol znovu v editoru ukolu co mam delat aby to šlo diki.

To je divné, musela by tam být chybná trasa i přesto, že jsem všechny ulohy po aktualizaci procházel. Jaký datum je u apk souboru po stažení a rozbalení? Soubor by se měl nazývat poi_ec171_bp89.apk. Kouknout na to mohu nejdříve v pátek.

Tak jsem správně nenakopíroval opravený soubor na web a to provedu nejdříve v pátek. Aktivitu jsem opravoval určitě, byly tam chyby v trasách v Kolíně a Pardubicích.

Dobrý den, stáhl jsem aktivitu Sp 1633 Bradlo. Aktivita naběhne bez jediné chybové hlášky, odpojím motor, rozjedu se a po chvíli bez varování pád. Nevíte kde by mohl být problém? :-) Díky

V Globale k trati je soubor soundcfg.dat a soundcfgjacek.dat, ten první přejmenuj na soundcfgoriginal.dat a z druhého umaž to "jacek". Pak zkus znova aktivitu.

Zdravím ťa poison v tvojej aktivite pre trať BP konkrétne je to EC78 Johann Gregor Mendel mi asi po 7 minútach a 45 sekundách mi vyskočí hláška že som prešiel nefunkčné navestidlo je to po zastávke najprv je Rasenburg či ako sa volá a až tá ďalšia ju prejdem a tam až to vyskočí tá hláška takže som ani do toho Břeclavi nedošiel prosím ťa o pomoc čo to môže byť...

Aktivita začíná v Hohenau, projede zpožděný Chopin a hráč jede po nesprávné kvůli zdechlému nákladu, v další stanici se vrací na jízdu vpravo a dojede do Břeclavi bez další mimořádnosti. Takže nechápu kde bys projel návěst stůj.

Back
Nahoře