Repainty Kauli

lukas matura

Průvodčí
Nevím kam to napsat, tak snad mi bude odpuštěno nové téma... :rolleyes:

Zkrátka kdo má zájem, u mě na webu si může stáhnout Kauliho skin osobního vozu Bcm 049 ;)

70f8f53e77a8645af2e60f1309a7860b.jpg

Naposled editoval moderátor:
zbynda to uhád :D kdysi jsem v něm jel do Německa :)

Dandiouse: Není ho moc vidět, ale sem tam se někde nějakej ukáže ;)

Poison: Soráč, jsem nějaký zmožený s dnešní běžkařské tůry, nevidím pomalu na písmenka :D
Normalně stojí v Bohumíně.

Ten vůz Bcm je většinu času odstaven na ONJ. Když se jedu z Prahy-Vršovice směrem Vraný,tak ho tam vždycky vidím :)

Při dělání jsem předpokládal že tento vůz toho moc nenajezdí,že bude spíš stát někde v kopřivách,je to moje první veřejná prvotina.Tímto mám na vás všechny prosbu prohrabte doma šuplíky a pc a fotky os vozů z dob čsd i čd zašlete a pokud to bude realné zkusím něco vytvořit.jeffjeff@seznam.cz
díky všem

Zdravím,
vůz Bcm 049 je odstaven v Bohumíně a jak zde bylo uvedeno, ajznboňáci (členové odborů) v něm cestovali, cestují a možná i cestovat budou na dovolené. Prý se v něm jezdilo i do Chorvatska apod. To Chorvatsko ale jen dle agentury JPP. :oops:

David

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem po odmlce zase neco zkusil udelat pro nás z dob čsd,ale opět je problém se zverejnenim reskinu vozu csd bdmeer se zlutým pruhem tak jsem udelal csd bdmee cely zelený,ale nemám povoleni.autor rado rabatin v readme neni k dostizeni adresa je neplatná,nevite nekdo jeho aktualni adresu.diky
CSD_BDmee.jpg
SFCAN007.jpg
SFCAN008.jpg

Kľudne to zverejni s tým, že musí tam byť readme tvoje aj pôvodný readme od Rada. Keby mal Rado nejaké námietky, ja mu to pri pive vysvetlím. Pretým to pošli niekomu dôveryhodnému na obzretie. Dan J, Poison, Alcapone budú dostatočne spoľahliví. Prípadne pošli Pikkovi, ten Ti vedecky vysvetlí kde máš nejakú chybu ;)

PS: Prečo nepoužívaš v Sview dlhú koľajnicu?

ještě bych tu měl jakousi opravu vozu čsd bcme rujana kde byly chyby v popisech dvou vozu.tak kdo by měl zájem mohu zaslat
CSD_Rujana.jpg
SFCAN010.jpg
SFCAN011.jpg

Back
Nahoře