Pařič
Cestující
Zdravím všechny. MSTS hraji už dlouho, ale odpověď na moji otázku jsem nikde nenašel. Trápí mě už dlouho a dnes mi to nedalo se zeptat. Momentálně hraju trať 321, ale stejný problém mám i u BP. Problémem je sekání hry při plných detailech. Pokud snížím vše na maximum a u trati 321 nechám pouze textury oblohy, tak hra běží, až na velké stanice, celkem plynule. Ale detaily jsou opravdu hrozné. Bohužel za plynulost a hratelnost hry to stojí. Pročetl jsem všemožná vlákna... Obecné rady jako je destatero znám zpaměti a vše vč. parametru 512 mám nastaveno. Virtuální paměť jsem také zvýšil, v nastavení aktualizované grafické karty mám daný taky plný výkon a stejně nepoznám rozdíl, zkrátka, když si chci užít hru s detaily, mám smůlu. Je to jedna velká sekaná. Mam notebook v podstatě nový. Není to žádné dělo, ale myslím si, že by to stačit mělo - Acer Aspire E15, 4 GB Ram, Intel Core i5-5200U, grafika NVIDIA GeForce 940M s 2GB VRAM a OP win10.
Jsem už fakt zoufalý, zkouším vše možné, ale už na to nemám sil. 8 hodin zkouším a 10 min hraju. Děkuji za jakýkoliv typ, který by mohl pomoct k plynulosti.
Jsem už fakt zoufalý, zkouším vše možné, ale už na to nemám sil. 8 hodin zkouším a 10 min hraju. Děkuji za jakýkoliv typ, který by mohl pomoct k plynulosti.