Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Mám problém s tratí BP:
Zapínám msts, chvíli se načítá, potom vyhodí hodně (odhadem 60) hlášek "Chyba při čtení vozidla", tak držím Enter dokud je neodklikám a potom se msts sekne. To samé u editoru

Ty vozidla Ti chybí v trainsetu. To seknutí na konci může být selhání inicializace terénu, což může způsobovat chyba ve složce envfiles. Máš vůbec originál tratě BP?

Nevím jestli to tak má být. Ve stanici Hradec Králové-Slezské Předměstí směr Hradec na 2 koleji chybí odjezdové návěstidlo.

Dobrý večer,prosim při odjezdu z Velkého Oseka do HK narazim do neviditelné stěny,prostě o něco zastavim,ale na kolejích nic neni,děláto jenom mě nebo i někomu jinému,díky

Ahoj,chyba tratě to není.V tomto místě je umístěna skrytá výhybka kvůli smyčce,která by zde vznikla a kterou MSTS "nepobere".Zbyněk to vysvětloval při stavbě tohoto úseku.Stačí tuto výhybku před tímto místem přehodit a normálně projedeš :-)

Nevím jestli to bude chyba trati či vozidel, ale při odjezdu z Brna na Chrlice za odtsavným nádražím se mi souprava nejprve celá vrátila asi o cca 150 metrů zpět. Poté se samovolně rozpojovala a po projetí mostu se zase postupně spoji spojila.

EDIT: Bedlhošť - Pivínské zhlaví - to samé jako v Brně.

Toto dělala na ztracené old kdysi nějaká výhybka, psal jsem to tehdy Jirkovi, ale už nevím, co to bylo a jak se to vyřešilo. Ale mám pocit, že to souviselo se špatným Global.

EDIT 2: Mohelnice na Lukavickém zhlaví opět stejný problém.

EDIT 3: Tentokráte poslední návěstidlo AB před Lukavicí svítí stůj na opakovači ovšem volno. V Lukavici na vjezdu opět stůj.

Zbyňku,na vjezdovém návěstidle do stanice Vrbátky ve směru od Nezamyslic nesvítí návěst "Stůj".

Asi tak vše v pohodě :). Jediné místo kde souprava vyskakovala při 160 km/h bylo na zhlaví v žst. Záboří nad Labem ve směru Týnec nad Labem a opačně na pardubickém zhlaví. Vždy musím zpomalit na 140 km/h. Pak už ok projedu :D.

A 10 let to nikomu nevadilo :D Kdyby byl originál podjezd, tak by se tohle nestalo. :D Pošlu tam lidi.

Jinak když se jede do Lanžhota od Kútů, je tam špatně nalinkované návěstidlo, rovně chybí link, tedy proti stůj. Už jsem to opravil, tak tohle hlásit nemusíte. To je tak, když se vyměňuje 50 návěstidel, které se musí znovu nalinkovat. Snad tohle bude jediná anomálie.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře