okoun
Provozní technik
Zdravím, z nějakého záhadného důvodu na stránce http://modely-msts.cz/ , nejde stáhnout "spoločný archív" v sekci OR. Je to jen chybka u mě, nebo to někdo záměrně odstranil? Děkuji za odpovědi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemožné, nevím přes co lezeš na net, ale vše funguje a ta chyba 404 vyskakuje, když klikneš na tu ikonu archívu.Však já na ni klikal a vyhodilo mi to chybu 404,
Chyba je u autora stránky, protože další dvě ikony níže mají stejný link jako popisek pod ikonkou. Jen ta jedna má link špatný.áno chyba je u tebatreba hlavne kliknúť na "DOWNLOAD SPOLOČNÝ ARCHÍV " a nie na tu ikonu WinRar-u.
Není to jediná vypuštěná verze ladění. Jako vzorová pro ARR to include obsahuje a zrovna světla tam nejsou.@Pepa z Nuslí ale REso 363 503 nieje ladené cez Include. Na modely-msts.cz nájdeš k stiahnutiu klasický Eng pre OR. Samozrejme jeden zápis include v ňom je a to sú svetlá, ktoré sú súčasťou include Ladenie pre rad 162/163/362/363/263

Překontrolovat hráčův soubor *.con není nic složitého a opravit v něm správný adresář s umístěním souboru.eng není také nic těžkého.hlásí, že se nedaří najít hráčovu lokomotivu
Také se ještě podívej na rozbalení archivu X6X, pokud jej máš z výše uvedené stránky. Hoši tam totiž neumí (opakovaně, předchozí archiv byl stejně špatný) balit adresářovou strukturu:hlásí, že se nedaří najít hráčovu lokomotivu
Bob lenže eng ladený pre ARR verziu ti nepôjde ako má v klasickej alebo MG verzii OR. Tento eng ide mimo modely-msts.czNení to jediná vypuštěná verze ladění. Jako vzorová pro ARR to include obsahuje a zrovna světla tam nejsou.
comment (** Nastavenie svetiel**)
Include ("../common.inc/X6X/svetlaCZ3.inc")
Tak to přeci dělají Maďaři u parních lokomotiv od začátku.... Sám jsem nachystán vrátit i ta LED světla. Když už ne do .eng souboru, tak alespoň do složky s modelem a ostatním...
A naprostá ignorace doporučení, manuálů, návodů, readme, ...A když se potom rozebere co, jak a proč, výsledkem je špatně odkazovaný model, kabina, zvuky, světla atp.
Představ si, že zrovna ten mi funguje ve verzích ARR, MG i U. Problémy nastavení mají naopak ladění z vaší dílny s nereálnými hodnotami. To ale šotouši, kterým stačí, že to nějak jede, nepoznají. Například taková TripleValveRatio( 2.33 ) a BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce( 3.5bar ) je totální unreal. Z jaké fantazie to ten Igor vysává? Správné hodnoty mají být 2.53 a 3.8bar. Taktéž všude zvorané nastavení BSE hodnotou TrainBrakesControllerFullServicePressureDrop ( 1.5bar ). A takových minel je tam plno, co si ručně musím opravovat na správné hodnoty. Bohužel stejné chyby jsou pak zavlečeny odtud modelářům do RW, kteří je bezmyšlenkovitě neznale opisují.Bob lenže eng ladený pre ARR verziu ti nepôjde ako má v klasickej alebo MG verzii OR.