Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Více v SZ.Jasně. Já si říkal, proč píšeš o Kredencích s dveřmi, a pak mi došlo, že tyhle jsou vlastně neveřejné

Když tak nad tím přemýšlím, neměla by být M262.1113 řada 831?- na čelech v rozích by mělo být v pravidelném provozu (na obrázku přijde podle muzejního s čislem M262) 830.XXX, nebo se pletu?
- Tabulka na boku by mohla zůstat jako M262, ale myslím, že byly přešroubovány a měl taky 830?
- Byly vozy v tomto náteru deponovány v Olomouci, Krnově, nebo Šumperku? Potřeboval bych pouze číslo motoráku ČSD 830 nebo 831 XXX.
Ano ano... asi měla.Když tak nad tím přemýšlím, neměla by být M262.1113 řada 831?
V rámci rekonstrukcí byly plánované jako řada M262.1001- 0xx . Číslování nemělo žádnou souvislost s původním označením v rámci řady M262.0 - tedy začínalo se od jedničky. Ale jen asi 8 - 12 kusů se dožilo tohoto přečíslování, ostatní šly již na nové označení = řada 831. Takže ony skiny jako například ta M262.1183 je pro mne záhada. Asi se jedná o muzejní vozy, kde se někdo snažil zachovat původní označení ČSD spojené s informací, že se jedná o rekonstruované vozy. Takže v pravidelném provozu takto označené vozy nikdy nebyly.Ano ano... asi měla.