Martin S.
Provozní technik
Měl bych dotázek/prosbu - bude nějak vyretušováno to světlo nad ochozem, popřípadě i kličky k tomu množství dveří na kapotách? Pokud ne, neva. I tak je to parádní práce.Další hotová 742
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Měl bych dotázek/prosbu - bude nějak vyretušováno to světlo nad ochozem, popřípadě i kličky k tomu množství dveří na kapotách? Pokud ne, neva. I tak je to parádní práce.Další hotová 742
jistě že budeMěl bych dotázek/prosbu - bude nějak vyretušováno to světlo nad ochozem, popřípadě i kličky k tomu množství dveří na kapotách? Pokud ne, neva. I tak je to parádní práce.![]()
chci je vydat ale do OR tomu brání to že dotyčný co dělal úpravy tak má nefunkční PC..Zdravím,
vaše skiny jsou opravdu nádhernou pastvou pro oči. Rád bych se zeptal, protože jsem je zatím nikde vyvěšené nenašel, jsou nebo budou někde (popřípadě kde) ke stažení?
Mockrát děkuji a jen tak dál s podobně zdařilou tvorbou.![]()
No jelikož mi umřel pc a čekám na nové komponenty tak to momentálně všechno stojíChápu správně, že skiny jsou ready, ale jsou dělané na úpravy, které jsou nyní uvězněny v mrtvém PC?![]()
Ano chápeš to dobřeChápu správně, že skiny jsou ready, ale jsou dělané na úpravy, které jsou nyní uvězněny v mrtvém PC?![]()
jestli to nebude do vánoc tak si mě nepřej!No jelikož mi umřel pc a čekám na nové komponenty tak to momentálně všechno stojí![]()
Mě to nijak nevadí, no budou budou ale až bude "někdo" mít v pořádku PCOO můůj bože! Legenda! (Su otravnej, já vím, ale na tyhle stroje se těším jak malej Jarda).![]()
No to je ale vskutku nádheraNo když už tak Matouš vyslovil přání a přímo kvůli mě tu mašinu nafotil, tak jsem mu to musel naskinovat no...
Třeba je to záměr co Ježíšek nadělí.Na to screenu nejde nic přečíst.
Přesně takTřeba je to záměr co Ježíšek nadělí.
Mohu se zeptat kde že to bude ke stažení? Je to slušná práce jen tak dálPřesně tak
hodím sem odkaz takže se nemusíš bátMohu se zeptat kde že to bude ke stažení? Je to slušná práce jen tak dál
Seš moc hodný jinak přes ulozto to je na prd no určitě si poradíš ale klobouk dolů si opravdu šikovný a nemáš problém to vypustit venhodím sem odkaz takže se nemusíš bát![]()