CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, už jsem si toho všimnul, když jsem dělal aktivitu s Šukafóny na trati 310, když objedu přívěšák, nebo třeba teď, když je Loose consist tak prostavený, že vlastně tomu BDtaxu najedu na prdel a přejdu na stanovišti, nesvítí mu koncovky. Je to chyba ve wag. souboru, naebo to nějak ruší ORCZ, podobně, jak tomu bylo u vozů v chystané aktivitě Ex544? U Pikkových vozů kdysi svítily normálně i po objetí vozu.
SVETLA.jpg

U mě po najetí na loosecon Btax a přelezení na druhé stanoviště normálně rozsvítil červená světla.
1.jpg

A máš ten LC otočený? Je to BDtax z balíku od RicarCZ, nic jsem ve wag neupravoval.

Tenhle a najíždíš mu jakoby na prdel.
SVETLA2.jpg

Také mi nesvítí, ale v kódu je detekován jako poslední a podmínka je splněna. Ten vůz na mém screenu svítí a když ho flipnu, tak svítí také ok.
Nejspíš chybí definice světel.

A všimnul jsem si ještě jedné anomálie.
Pokud najedu na vůz BDtax bez přeuložení aktivity, má BDtax vapnutý topný agregát. Ale jakmile aktivitu přeuložím, má jej zapnutý a nelze vypnout.

Trochu jsem to předělal. Nyní, pokud hráč startuje s oživenou lokomotivou, bude topení vozů aktivované. To dříve platilo také. Ale pokud hráč najede na opuštěný vůz, který nebyl ve vlaku AI s nahozenou lokomotivou, bude mít topení deaktivované. Pokud vůz byl ve vlaku, který měl nahozenou lokomotivu, tedy ten vlak byl již připraven do provozu, bude mít vůz aktivované topení.

Zdravím,asi po poslednej aktualizacii hráčove loko ZSSK 162,163 nejdú do výkonu,ladenie ORCZSK,start oživená loko.neviem,kde je chyba.

Ahoj. Ano. Nešlo mi 363 vyladene pro ORCZ. Ampermetr nabiha ale masina se nerozjede. Ani zvuky, že by vykon nabihal nevydava. Zkoušel sem i jine typy mašin a to same.

Upravil jsem menu F9, aby i na nízké rozlišení byly veškeré prvky vycentrované. Dále jsem přidal info o vlaku a výpočet reálných brzdících procent. Pohrál jsem si také s vizuální složkou menu - správně připojené vozy s funkční brzdou jsou zobrazeny bílou barvou a vozy, které nejsou správně připojeny tak, aby brzda byla funkční, jsou šedivé. Pro orientaci je to super.

1.jpg

Back
Nahoře