Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj.
Tak teď jsem se setkal s něčím, co jsem za celou tvorbu aktivit nezažil. :) V AE MSTS mi při větším přiblížení zmizne kolej u depa v Hradci Králové. Vůbec nechápu, jak je tohle možné. To jsou věci po dvou deci... :-)

Tohle snad ani není chyba, ale jakási anomálie, tak to sem dám raději zavčas.

V AE MSTS mi při větším přiblížení zmizne kolej u depa v Hradci Králové.
Stejný problém je na Martinově trati 321 v Polance na nákladovém nádraží. Traffic na takové koleji funguje, ale pro trasu hráče je kolej nepoužitelná.

Ahoj RicarCZ.
Prosím tě, asi v trati chybí nějaká textura, ale ve static v HK mám 2 šediváky:
static.jpg
A když jsme u těch vraků. mohl bych poprosit o svolení, nebo udělání přímo wag variantu toho vraku Da? Stejně jako byly naopak použity moje skiny (sice z pradoby, ale na kopřivy ok) pro ten statický model.

Ahoj RicarCZ.
Prosím tě, asi v trati chybí nějaká textura, ale ve static v HK mám 2 šediváky:
Zobrazit přílohu 40746
A když jsme u těch vraků. mohl bych poprosit o svolení, nebo udělání přímo wag variantu toho vraku Da? Stejně jako byly naopak použity moje skiny (sice z pradoby, ale na kopřivy ok) pro ten statický model.
Ty statické vozy jsem, již před dobou hromadně mazal ze všech různých míst, zůstaly tuším už jen v HK a Jaroměři. Textury jsem pravděpodobně smazal při snaze o zmenšení souborů tratě. Buď je můžu odstranit úplně nebo mám dohledat textury? S tím Da si klidně dělej co uznáš za vhodné, je to nějaký prehistorický polský model.

Jinak většinu nahlášených chyb jsem již opravil, jen ty čáry nad stromy to by znamenalo upravovat nespočet textur, ještě jsou vidět jen velmi zblízka.
Horší budou různé takové databázové anomálie ve stanicích, jednu takovou chybu mám ještě v Týništi nad Orlicí, kde jeden z angličáků vede někam do černé díry.

V HK jsem tedy rozdělil nástupiště na sever a jih.
Snímek obrazovky 2024-12-06 163730.jpg

Ahoj. Vozy klidně smaž, v aktivitách není problém osadit. Nevím, co je v Jaroměři, tam jsem se ještě nedostal, zatím hobluji HK - Jičín, kde dotahuji první aktivitu k vydání. Jednoduchý motorák 810+BDtax.

Zdravím. Hlásím, že se neprojevuje [40] či [45] (podle plánku trati před stanicí Holice ve směru od Borohrádku. Za stanicí směrem k Moravanům je vše funkční.
Přimlouvám se smazání static vozů v Hradci i v ostatních stanicích. Máme je hlásit, když na nějaký narazíme i jinde?

Statické vozy smazány v HK i Jaroměři zatím krom jedné kusé koleje na Českoskalickém zhlaví. Nikde jinde by už být neměly.
Rychlostníky v Holicích opraveny 40 na vjezdu do stanice z obou stran.

... a další malý zádrhel s rychlostníkem: za zastávkou Dědov (trať Náchod - Teplice n.M. a dále) se na monitoru tratě a při jízdě neprojevuje [70]. Je tam stále jen 60 km/h. Děkujeme za všechny promptní průběžné opravy. ;)

Já chci hlavně poděkovat RicarCZ, za zpětnou vazbu a vím, jaký to musí být kopr, když se začne valit taková hromada připomínek. Dnes odeslána aktivita HK-Jičín. A jdu na rychlík PA-Liberec. Tak uvidím, co objevím.

S těmi připomínkami jsem počítal. Už to pomalu kompletuji k 1. opravné aktualizaci, kterou bych zítra chtěl vydat. Aby se vyřešily hlavní nedostatky a byla trať o něco použitelnější na aktivity.

Rychlostník 70 km/h mezi zastávkou Dědov a stanicí Teplice n. M. opraven.

Pozor Pardubuce hl. n. jsou absolutně nedostavěné a ještě úplně špatně, snažil jsem se tam přizpůsobit již existujícím modelům nástupišť a vůbec to nevychází, mám je v plánu celé přestavět a upravit modely, aby seděly do fotomap.

Já chci hlavně poděkovat RicarCZ, za zpětnou vazbu a vím, jaký to musí být kopr, když se začne valit taková hromada připomínek. Dnes odeslána aktivita HK-Jičín. A jdu na rychlík PA-Liberec. Tak uvidím, co objevím.
Ty máš k dispozici opravenou verzi trati? Pokud ne, zaskočí tě omezení rychlosti okolo Staré Paky a zřejmě i HK - Jaroměř. Stačí se podívat na přechozí stránku. Uvidíš sám.

Pozor Pardubuce hl. n. jsou absolutně nedostavěné a ještě úplně špatně, snažil jsem se tam přizpůsobit již existujícím modelům nástupišť a vůbec to nevychází, mám je v plánu celé přestavět a upravit modely, aby seděly do fotomap.
Dík. Dobré vědět, takže v Pardubicích to nechám skoro prázdné a trasu hráče po aktualizacích opravím. To nebude problém. Problém mám sehnat kabinu k tvojemu MV 843, nikde nemohu najít... :) Nějak dlouho jsem ty 843 používal pouze jako AI vlak.

Nevím zda to tady už někdo psal, ale v Týništi u stavědla ve směru na Choceň, když chci jet přes anglán tak začne mašina dělat psí kusy a skákat hore dole motat se a pak se vrátí o výhybku zpět a jede normálně ale jede na opačný směr

Nevím zda to tady už někdo psal, ale v Týništi u stavědla ve směru na Choceň, když chci jet přes anglán tak začne mašina dělat psí kusy a skákat hore dole motat se a pak se vrátí o výhybku zpět a jede normálně ale jede na opačný směr
Ano o tom vím, již opraveno.

Back
Nahoře