Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Hi, is there a problem with the download? If I opened the link it said "download can not be started because of many people using it"

Is it possible to install it in the same folder lie the trat321?

So this should be possible with the GLOBAL and WORLD folders?

Can anyone else download the trat 042 now?

EDIT: it is working now after logging in to google drive. But the download takes veeeery looong. Should take 5 hours:oops:

Zdarec.
Tak předměřice těsně vede. Nově označená kolej měla být ta označená červeně, ta nově zadaná je špatně.

predmerice.jpg

As mentioned, Trať 042 must have a separate folder due to its different GLOBAL and TRACK_B, best to create a new folder and shuffle TRAINSET between them. If the directory is still under MSTS all the easier
In OR it is possible to install different directorys. But that means I have to copy everything which need about 150GB of space. I installed it in the same directory now and renamed the global folder before using the other track but thats not the best solution.

Stanice Lázně Bělohrad - chybí nápisy na cedulích na budově. Ze všech stran.
Dále - neaktivní rychlostník [75] hned za výjezdem z Ostroměře směr Lázně Bělohrad. Zrovna tak následujícím [65] a [75]. Traťová rychlost 75 km/h se projeví až u vjezdového (?) návěstidla před Šárovcova Lhota.
Děkujeme za vyřešení.

Stanice Lázně Bělohrad - chybí nápisy na cedulích na budově. Ze všech stran.
Dále - neaktivní rychlostník [75] hned za výjezdem z Ostroměře směr Lázně Bělohrad. Zrovna tak následujícím [65] a [75]. Traťová rychlost 75 km/h se projeví až u vjezdového (?) návěstidla před Šárovcova Lhota.
Děkujeme za vyřešení.
Rychlosti v TM z Ostroměře opraveny všemi směry.
V Lázních bělohrad zatím není originál budova a tak nejsou ani nápisy, jako na více místech v trati.

Ahoj, stalo se toho, čeho jsem se obával. :) 1. nástupště v Hradci králové, to u budovy není dělené, to je vcelku. Vrátit prosím zpět.
hk3.jpg

Ahoj, stalo se toho, čeho jsem se obával. :) 1. nástupště v Hradci králové, to u budovy není dělené, to je vcelku. Vrátit prosím zpět.
Zobrazit přílohu 40788
V HK je rozděleno jen nástupiště č. 3 ostatní nástupiště nejsou přímo dělená, ale často tam bývají přistavené dva vlaky a to i včetně prvního nástupiště, např. Vlak do Pardubic a vlak do Solnice. Jsem myslel že kvůli těmto případům je chcete rozdělit.

Právě, že se dālí až od 2. a 3. nástupiště, čísla kolejí nevím. Z HK jezdím velmi často. U 3. nástupiště je jedna kolej dělená výhybkou a od něj odjíždí motorák do Jičína. Ale jak u 3 a 4. se hlásí severní a jižní část. U 1. nástupiště u budovy nikoliv. Pokud ať mne někdo doplní. Takže dělené by měly tyhle tři koleje:
hk4.jpg

Právě, že se dālí až od 2. a 3. nástupiště, čísla kolejí nevím. Z HK jezdím velmi často. U 3. nástupiště je jedna kolej dělená výhybkou a od něj odjíždí motorák do Jičína. Ale jak u 3 a 4. se hlásí severní a jižní část. U 1. nástupiště u budovy nikoliv. Pokud ať mne někdo doplní. Takže dělené by měly tyhle tři koleje:
Zobrazit přílohu 40789
To se hlásí pro cestující a myslím že i u prvního nástupiště, jen tam ty dva vlaky nebývají tak často, když tam je delší vlak, tak se hlásí pouze číslo nástupiště a to platí u pro 2. a 3. nastupiště.

Zkusil jsem si projet na volnou z Martinic do Rokytnice. Tedy, to je masakr, ty změny rychlosti! ;):):Do_O
Našel jsem tam několik chybějících / neaktivních rychlostníků, jenže vzhledem k tomu že se rychlost mění tak zhruba po každých 300m, dá se to takto těžko specifikovat, takže asi nezbývá autorovi než za nějakého obzvlášť dlouhého zimního večera si tu trasu "projet" a operativně zjištěné chyby opravovat. Ricare - celkem tě lituji. :(
Jinak musím zopakovat stokrát vyřčené - ta trať je výborný počin a zároveň popřát vytrvalost a elán do další práce. Díky...

Ahoj. Prisím, v Chocni protáhni koleje směr Třebová a možná í směr Pardubice, kdvůli AI vlakům. Když jsi ve výtažné směr Třebová, jsi skoro u konce kolejí stejným směrem.

Jasně, teď by stačilo, nějak od oka, jen proto, aby AI nenaskakovaly a nemizely před xichtem, takže efektovka. Klidně po kousku dál přemaskovat stromama a konec kolejí utnout za něma, tak aby AI, zmizel někde za něma a nebylo to vidět. Takže to vůbec nemusí být dle reality.

Za těma skálama by stačilo hodit oblouk a pak kus kolejí, aby vlak zmizel dostatečně daleko, větší problém je, že AI vlak neprojede odjezdovým návěstidlem směr Třebová, opačně ještě nevyzkoušeno.
chocen.jpg

V Čermné nad Orlicí, není označen perón, hned kolej u nádražní budovy. A označení stávajícího nástupiště je krátké.
cermna.jpg

Raději i obrázek, tam kde stojí 810, je jen krátké označení v editoru a tam kde stojí 163 a 2 Bdmtee, není označeno vůbec.

Back
Nahoře