Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
As mentioned, Trať 042 must have a separate folder due to its different GLOBAL and TRACK_B, best to create a new folder and shuffle TRAINSET between them. If the directory is still under MSTS all the easierIs it possible to install it in the same folder lie the trat321?
In OR it is possible to install different directorys. But that means I have to copy everything which need about 150GB of space. I installed it in the same directory now and renamed the global folder before using the other track but thats not the best solution.As mentioned, Trať 042 must have a separate folder due to its different GLOBAL and TRACK_B, best to create a new folder and shuffle TRAINSET between them. If the directory is still under MSTS all the easier
Popravdě nevím jak se mi tohle povedloZdarec.
Tak předměřice těsně vede. Nově označená kolej měla být ta označená červeně, ta nově zadaná je špatně.
Zobrazit přílohu 40780

Rychlosti v TM z Ostroměře opraveny všemi směry.Stanice Lázně Bělohrad - chybí nápisy na cedulích na budově. Ze všech stran.
Dále - neaktivní rychlostník [75] hned za výjezdem z Ostroměře směr Lázně Bělohrad. Zrovna tak následujícím [65] a [75]. Traťová rychlost 75 km/h se projeví až u vjezdového (?) návěstidla před Šárovcova Lhota.
Děkujeme za vyřešení.
V HK je rozděleno jen nástupiště č. 3 ostatní nástupiště nejsou přímo dělená, ale často tam bývají přistavené dva vlaky a to i včetně prvního nástupiště, např. Vlak do Pardubic a vlak do Solnice. Jsem myslel že kvůli těmto případům je chcete rozdělit.Ahoj, stalo se toho, čeho jsem se obával.1. nástupště v Hradci králové, to u budovy není dělené, to je vcelku. Vrátit prosím zpět.
Zobrazit přílohu 40788

To se hlásí pro cestující a myslím že i u prvního nástupiště, jen tam ty dva vlaky nebývají tak často, když tam je delší vlak, tak se hlásí pouze číslo nástupiště a to platí u pro 2. a 3. nastupiště.Právě, že se dālí až od 2. a 3. nástupiště, čísla kolejí nevím. Z HK jezdím velmi často. U 3. nástupiště je jedna kolej dělená výhybkou a od něj odjíždí motorák do Jičína. Ale jak u 3 a 4. se hlásí severní a jižní část. U 1. nástupiště u budovy nikoliv. Pokud ať mne někdo doplní. Takže dělené by měly tyhle tři koleje:
Zobrazit přílohu 40789
Opačně (směr PA) odjede a zmizne v konci koleje, takže OK.opačně ještě nevyzkoušeno.