Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Tak to tam toho zůstalo daleko víc, auta, bučení krav, štěkot psů, klaksony v dálce atd.... A mám dojem, že stejné zvuky má Alfold. Mně se ty zvuky naopak líbí, ale chtělo by to zkorigovat. Iciku, však to Ricarovi pošli a je klid. :) Pro mne je celá stavba tratí "španělská vesnice". Tomu už nerozumím vůbec.
Já nemám nic, co poslat. V souboru ssource.dat je seznam použitých zvuků. Tak tyto sms někdo musí upravit, aby zněly jen když znít mají.

Já nemám nic, co poslat. V souboru ssource.dat je seznam použitých zvuků. Tak tyto sms někdo musí upravit, aby zněly jen když znít mají.
V tomto se vůbec neorientuji, hlavně nevím v jakém úseku trati jdou dané zvuky slyšet když to je zvukový sloup, tak by měl mít jen velmi omezený rozsah.

Na jakých úsecích konkrétně? Nemůžu absolutně rozeznat co generuje ORCZ/SK a co trať.
Hned teď jsem dal video z posunu AI v HK do obrázků pro OR a jde krásně slyšet trobení aut. To ORCZ negenuje, ale mně se to strašně líbí, je to bombovní spestření.

Ahoj, když mám postaveno rovně do Opatovic Pohřebačky z Pardubic, tak mám už na vjezdovým do Pohřebačky V=Max 40. Přitom do odbočky jedu za klackama hradeckého zhlaví.

Zdravím, chtěli jsme s kamarády zkusit na mapě multiplayer, nic méně každému to vždy vyhodí ten stejný error, nevíte čím to může být? Dříve nám ORMP fungovalo normálně, zkoušíme to na klasickém OR, nikoli na ORCZSK. Zkoušel někdo už také multiplayer na mapě? Pokud ano máte stejný problém nebo ne?

Přílohy

• image.jpg
    image.jpg
    233.7 KB · Zobrazeno: 0
Ahoj, když mám postaveno rovně do Opatovic Pohřebačky z Pardubic, tak mám už na vjezdovým do Pohřebačky V=Max 40. Přitom do odbočky jedu za klackama hradeckého zhlaví.
To by mělo snad být správně, volno je pouze přes tu stovkovou výhybku na průbežnou kolej do Pohřebačky v ostatních případech 40, ale těžko říct moc často se tak nejezdí.

Vyjímka, neděle 2016 a právě kŕižování R z Liberce a Sp do Náchoda, ale vyřešil jsem blokem před Pohřebačkou a minou se v odbočce ELNA.

Ahoj, tohle je docel adůležité a pro aktivity nezbytné, v trati nejde ozvučení kl.: "Tab.", jízda proti stůj povolena, nebo není povolena.

Prosím tě, ta složka Sound u trati je úplně samostatná? Už vím, proč nefunguje ten oznam. V Sound chybí soubory "d_perm_01", "d_perm_02".

Ahoj, tohle je docel adůležité a pro aktivity nezbytné, v trati nejde ozvučení kl.: "Tab.", jízda proti stůj povolena, nebo není povolena.
Nebylo by o něco rozumnější, když už to musí být a nelze akceptaci klávesy TAB potvrzovat na informační liště, zvolit nějakou technickou formulku, která se nemaskuje za dopravní pokyn? Jízda proti Stůj povolena je hláška, která nemá vůbec žádnou platnost. U posunu je zapotřebí formulka návěstidlo Sc1 (Se4) se neobsluhuje, a u vlaku je vždy zapotřebí písemný rozkaz.

Prosím tě, ta složka Sound u trati je úplně samostatná? Už vím, proč nefunguje ten oznam. V Sound chybí soubory "d_perm_01", "d_perm_02".
O složce Sound jsem nikde nic nepsal, nekompatibilní je pouze global. Popravdě ani nevím k čemu ta složka slouží, přímo v trati (\ROUTES\Trat 042) je další složka sound, ve které jsou již zvuky, které trať používá.

Já je hledal a nenašel, že by se mi to netáhlo celé?! Kyždopádně mi po stisku klávesy Tab. proti stůj nebylo oznáeno nic. Teď vyzkoušeno v aktivitě. Tak jsem je tam dokopčil a uvidím.

EDIT:
Ano, je tam, přehlídl jsem, tak proč mi nefunguje zvukové svolení proti stůj?

S těmi zvuky v trati se dějí nějaké anomálie, které si nedokáži vysvětlit. Teoreticky by měla být složka sound shodná s tratí BP, ale verze někdy kolem roku 2017, kdy jsem trať začal stavět.

Neznám ve skutečnosti skutečný stav trati, ale při jízdě Jičín - Ostroměř mám předepsanou rychlost 40 km/h v úseku skoro 3km, než minu rychlostník [80] a dojde ke změně.
Teoretická úvaha - nechybí fyzicky na výjezdu ze stanice zapomenutý rychlostník, který by upravoval traťovou rychlost od výjezdu z Jičína až k oné 80? Stav a charakter trati nezdůvodňují podle mého názoru sníženou rychlost na tak dlouhém úseku.
Pokud tomu tak je i v reálu, budu rád za vyjádření. :)

Neznám ve skutečnosti skutečný stav trati, ale při jízdě Jičín - Ostroměř mám předepsanou rychlost 40 km/h v úseku skoro 3km, než minu rychlostník [80] a dojde ke změně.
Teoretická úvaha - nechybí fyzicky na výjezdu ze stanice zapomenutý rychlostník, který by upravoval traťovou rychlost od výjezdu z Jičína až k oné 80? Stav a charakter trati nezdůvodňují podle mého názoru sníženou rychlost na tak dlouhém úseku.
Pokud tomu tak je i v reálu, budu rád za vyjádření. :)
Ano opravdu chyběl rychlostník 70 km/h na výjezdu z Jičína. Opraveno

Tak i když jsem ty soubory d_perm dohledal, tak zvuková hláška svolení, nebo zamítnutí proti stůj, nefunguje, fyzicky se vlaková cesta postaví, i na TM. Mohu ještě zkusit použít Sound z BP, nevím. V tomhle se fakt nevyznám.

EDIT:
Tak jsem zjusil použít základ Sound BP a nakopírovat do ní Sound u tratě 042 a přepsat. Zvuk nejde.

Back
Nahoře