Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,Ahojte . DOLEZITE UPOZORNENIE: VYPNITE SI FUNKCIU - Alternativni cesta pro AI pri obsadenej kolaji
ja mam presne opacny problem, a kedze robim PATHS presne ako maju byt a pouzivam realne GVD tak ak to budes mat zapnute budu traffic fungovat NESPRAVNE, je to vyskusane , prave s tym bojujeme poslednych par dni, a vypnutie tej funkcie ma za vysledok že všetko ide tak ako je v akt. naplanovane.Tak poku
Ahoj,
Hmmm, tak s vypnutou touhle funkcí, bych ti dělání aktivit moc nedporučoval. Tímhle srazíš ORCZ do dob MSTS. Kdo si tohle pak zpětně nezapne, nebudou mu korektně fungovat AI posuny v jiných aktivitách. Vyzkoušeno a pěkně jsem si na tom vylámal zuby, než jsem zjistil, co jsem v nastavení provedl.
budem´velmi vdacny za pomoc ak by si mohol najlepsie cez discord a robim akt cez TSREJá mám tohle zaškrtlé a jedou posuny AI na AI a i Hráĉ + AI, křižování i vše okolo. Budeš mít něco blbě a tou volbou to ochcáváš, poněvač dáš automatickou přednost trase hráče, jak v MSTS. Děláš v Aactivity Editoru MSTS, nebo TSRE?
Moment idem preveritAhoj, kde najdu consisty pro RJ 1020? V paklu jsem je jaksi nenašel.
Moment idem pozrietAhoj, kde najdu consisty pro RJ 1020? V paklu jsem je jaksi nenašel.
Pokud jsou odstavené a budou celou dobu i když se hráč třeba vrátí do stanice, tak proč ne? Na výkon to vliv nemá a fyzika se u nich také nepočítá.Ahoj Milane, jenom taková poznámka, neber to jako výtku, ale vozy, co jsou ve stanicích, tak dělej jako traffic, nikoliv jako Loose Consist.
To nevím a dík za upřesnění. Nicméně, já zůstávám u AI tras a consistů. Pro mne i tvorbu jednoduchší. I při práci.TSRE5 umí kontrolovat i loosecon v aktivitách. Je to trochu krkolomější, ale hráč si je dokáže nahradit jako u trafficu.