Aktivity pre OR od MV

MilanV

Začátečník
Ahojte . DOLEZITE UPOZORNENIE: VYPNITE SI FUNKCIU v aktivitach od MV - Alternativni cesta pro AI pri obsadenej kolaji
potom si ich zapnite naspet .
a mam otazku ci niekto presiel RJ1020, dajte vediet dikes.

Tak poku
Ahojte . DOLEZITE UPOZORNENIE: VYPNITE SI FUNKCIU - Alternativni cesta pro AI pri obsadenej kolaji
Ahoj,
Hmmm, tak s vypnutou touhle funkcí, bych ti dělání aktivit moc nedporučoval. Tímhle srazíš ORCZ do dob MSTS. Kdo si tohle pak zpětně nezapne, nebudou mu korektně fungovat AI posuny v jiných aktivitách. Vyzkoušeno a pěkně jsem si na tom vylámal zuby, než jsem zjistil, co jsem v nastavení provedl.

Tak poku

Ahoj,
Hmmm, tak s vypnutou touhle funkcí, bych ti dělání aktivit moc nedporučoval. Tímhle srazíš ORCZ do dob MSTS. Kdo si tohle pak zpětně nezapne, nebudou mu korektně fungovat AI posuny v jiných aktivitách. Vyzkoušeno a pěkně jsem si na tom vylámal zuby, než jsem zjistil, co jsem v nastavení provedl.
ja mam presne opacny problem, a kedze robim PATHS presne ako maju byt a pouzivam realne GVD tak ak to budes mat zapnute budu traffic fungovat NESPRAVNE, je to vyskusane , prave s tym bojujeme poslednych par dni, a vypnutie tej funkcie ma za vysledok že všetko ide tak ako je v akt. naplanovane.

Já mám tohle zaškrtlé a jedou posuny AI na AI a i Hráĉ + AI, křižování i vše okolo. Budeš mít něco blbě a tou volbou to ochcáváš, poněvač dáš automatickou přednost trase hráče, jak v MSTS. Děláš v Aactivity Editoru MSTS, nebo TSRE?

Já mám tohle zaškrtlé a jedou posuny AI na AI a i Hráĉ + AI, křižování i vše okolo. Budeš mít něco blbě a tou volbou to ochcáváš, poněvač dáš automatickou přednost trase hráče, jak v MSTS. Děláš v Aactivity Editoru MSTS, nebo TSRE?
budem´velmi vdacny za pomoc ak by si mohol najlepsie cez discord a robim akt cez TSRE

Ahoj, kde najdu consisty pro RJ 1020? V paklu jsem je jaksi nenašel.

Problem je na webe , v mojom baliku boli a na tkanweb niesu asi mala chybicka pri nahravanik akt na web . Pisal som uz mail.

Ty zvuky (dabing) v RJ 1020 jsou bombastický! :)

Akorát nevím, co poví ostatní, když jen samotné mají 120 MB. Mně to vůbec nevadí. Kvůli takovým případům mám pro tratě a aktivity celý disk 1 TB vyhrazen. Bohužel neumím pracovat se zvukovým formátem v kódu a tak tam cesta nepovede. Jedině vše držet v mono na max 22 kHz.

Ale jinak super! ;)

Prosím o detaily, jak probíhá "natáčení" nebo to je vystřižené z reálné vysílačky a tedy reálné situace?

Ahoj Milane, jenom taková poznámka, neber to jako výtku, ale vozy, co jsou ve stanicích, tak dělej jako traffic, nikoliv jako Loose Consist.

Ahoj Milane, jenom taková poznámka, neber to jako výtku, ale vozy, co jsou ve stanicích, tak dělej jako traffic, nikoliv jako Loose Consist.
Pokud jsou odstavené a budou celou dobu i když se hráč třeba vrátí do stanice, tak proč ne? Na výkon to vliv nemá a fyzika se u nich také nepočítá.

Já jsem dělal aktivity pro MSTS, tak jsem byl zvyklý dělat odstavené vozy jako normální traffic. Možná že u OR CZSK to je jedno.

Ono to tak jedno není. Je to taková na sílu prosazená RW tvorba aktivit, tam prý jinak nelze. Ano ORCZ to kousne, ale jsou jiné problémy, víceméně pro hráče. Lépe se mění vozidla v consistech, neboť Loose Consisty se zapisují do act. souboru a jinak ano, jak píše Icik, když jedu vícekrát stejným nádražím.

TSRE5 umí kontrolovat i loosecon v aktivitách. Je to trochu krkolomější, ale hráč si je dokáže nahradit jako u trafficu.

TSRE5 umí kontrolovat i loosecon v aktivitách. Je to trochu krkolomější, ale hráč si je dokáže nahradit jako u trafficu.
To nevím a dík za upřesnění. Nicméně, já zůstávám u AI tras a consistů. Pro mne i tvorbu jednoduchší. I při práci.

Back
Nahoře