MSTS mapy do RAILWORKS

STUDIOBest

Začátečník
Zdravím všetkých, som tvora máp alebo pomocník a tvorím mapy do Railworksu. No v poslednej dobe som hrával MSTS a zapáčila sa mi trať ZŠR 130. Chcel by som si ju prejsť aj v railworksu no neviem o spôsobe ako ju pre-konvertovať alebo aspoň objekty. Prosím kohokoľvek o nejaké rady, ako to pre-konvertovať do railworksu.

PS: Mapu poznám v realite a jazdím na nej dookola takže prosím o rady a aspoň tie objekty, za pomoc získate predbežný prístup mapy, ktorá je W.I.P :)
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Já si myslím, že kdo má W.I.P. přístupy, zde na fóru nemá potřebu se vůbec na nic ptát. :)
Ale mohu poradit, jak se dá nejrychleji trať z MSTS "překonvertovat" do jiného simulátoru.
Na jednom počítači si otevřu editor MSTS s tratí jako předlohu a na druhém počítači si otevřu editor tratí v RW. V dnešní době se terén vygeneruje bez problémů, tedy odpadne spousta práce. A pak už podle předlohy osazuji koleje. Tipuji tak rok práce, ale výsledek bude stát za to. Příjemnou zábavu.
Jinak prvního apríla je až dnes, tak by mne zajímalo, kdo ti nakukal, že nějaká trať z jednoho simulátoru se dá nějak překonvertovat do jiného simulátoru. U modelů to nějak jde, ale rychlejší a jednodušší je opět vyrobit nový model, jak zde modeláři konstatovali. Nesmíš každému věřit každý nesmysl co vypustí. :)
 
Nahoře