Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

JelkoLN

Cestující
Ahoj. Je to pekné, ale keď nahrám 750330 do trainsetu tak AE hneď po spustení odchádza do teplých krajín. Stalo sa to niekomu tiež? :rolleyes:
 

dvacka

Průvodčí
Mně po nahrání ČDC 750.330 jde AE do chybového okna a musím jej ukončit.
Poté i když si chci otestovat aktivitu a mám tuto loko v Trainsetu, tak se nedostanu ani do hlavního menu. Bez chyby to spadne na plochu.
 

Jarin

Pokladník
Chlapče máš pravdu chyba je také v definici světel což nehraje tak velkou roli.Musíš hledat dále jaká je to chyba. Možná ti tvojí odpověď olajkuje více lidí než pouze jeden.
 

Klokan 35

Hradlař
Já to je asi pěkná blbost !!!! Tohle by snad měla být věc toho dotýčného co s tím skinem VYLEZE VEN !!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Buly

Cestující
Pardon, ale toto je hrozná p*******, že autor vydá skin a ani si neumí opravit chyby, a vydá to téměř nefunkční! Potom je ten skin úplně na ho***...
 

liadem

Pokladník
Se skinem já jezdim v pohodě...To, ze neumite vyměnit zvuky nebo cab neznamená, ze je autor skinů na hovno... Když si projedete skin CB na hledani chyb, nic se nenajde a se skonem se da jezdit :)
 

dvacka

Průvodčí
Vyměnil jsem kabinu a zvuky ze skinu, který mi v MSTS funguje a stále stejná chyba, jak s AE, tak i se spuštěním MSTS.
 

Dodo

Signalista
Však hore je písané že stačí prepísať tento riadok.
29 zmeníte na 33. po tomto kroku už všetko ide ako má.
Kód:
comment    ( Lights )

comment ( svetelne kuzely )
    Lights ( 29 /33/ 
       Light ( .........
 

Kořa

Cestující
Pánové skinaři,DÍKY za další krásné kousky do MSTS.

Co se týká ČDC 750 330,já osobně si vyměnil zvuky a kabinu,přepsal tuhle hodnotu 29 na 33 a nemám s lokomotivou žádný problém.
 

Lukyn-CZ

Průvodčí
Tak nejlepší by bylo, to opravit a dát znovu ven. Podobný případ byl i u mě u T478.1008. Poté co sem byl na chybu upozorněn (opakovaně ;) ), jsem Jardovi poslal opravu a vydal skin znovu. Taklhe si to v budoucnu stáhne někdo další a bude se divit, že mu skin nejde a rada jak to opravit tady na fóru zapadne do historie. Pak se nováček zeptá, proč mu skin nejde a já už vidim jak ho tu sjedete slovama: "tak si tu najdi návod, vloni se to tu řešilo!!!" :D
 
Nahoře