Aktivity Krchna

krchna

Začátečník
Jak to?:oops: Než jsem je vydal, projížděl jsem je všechny. Některý projížděl i Dvacka.
 

krchna

Začátečník
Zkoušel jsem to stáhnout z webu, nainstalovat a všechno šlape. Nemůžeš mít nějakej problém s vozy mimo trainset? Zkus v Train Store přepnout na "Standartní train store" a spustit simulaci. Mělo by to napsat v čem je zádrhel
 

Bendík

Provozní technik
Předem Ti přeji hodně tvůrčího elánu v tvorbě. Včera jsem si postahoval Tvé aktivity a už těším, až bude čas si je projet. Jen mne v readme u aktivity Rx 862 Svitava zarazilo, proč máš max. rychlost vlaku omezenu na 120 km/h? Můžeš mi to objasnit? Díky
 

krchna

Začátečník
Ahoj, ano můžu. Aktivitu jsem dělal podle jízdního řádu tuším že 2018. Snažím se to mít vychytaný co nejvíc podle reálu, tzn. potkávat vlaky s reálným řazením a v místech, kde (když není zpoždění) by měly asi +- být. Chyba nastala, když jsem trať projel a zjistil, že mezi Prahou a Pardubkama ujíždím jízdnímu řádu... Když jsem ale jel 120 km/h všechno sedělo na minutky. Pojal jsem podezření, jestli tento vlak nemá tuhle rychlost předepsanou i v reálu. To jsem ještě nevěděl, že dojezdové časy v MSTS nesedí s realitou. Zjistil jsem to až v další aktivitě (mám ji rozdělanou) Abych se přiznal, už jsem to nechtěl všechno překopávat a říkal jsem si, že vyhlídková rychlost 120km/h není tak hrozná :)
 

Bendík

Provozní technik
Ok, tomu rozumím. V tomto případě bych to tedy dal hráči spíše jako doporučení z důvodu "navatovaného" JŘ, než jako striktní příkaz.
Ať se tvorba daří.
 

Bendík

Provozní technik
... a nebo před hráčem nechat třeba od Kolína jet nějaký naķlad. Stejně si jezdí jak chcou. Za ním bys jel na blok a nenásilně tak hráče brzdíš dle potřeby :)
 

krchna

Začátečník
Nad tím jsem taky přemýšlel a dokonce to řešil i tady na fóru. Jeden z kolegů měl ale v tomto směru pravdu v tom, že pokud bych jel na blok, tak nemůžu přijet do stanice podle jízdního řádu.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
... Chyba nastala, když jsem trať projel a zjistil, že mezi Prahou a Pardubkama ujíždím jízdnímu řádu... Když jsem ale jel 120 km/h všechno sedělo na minutky. ...:)
Nedávno jsem jel nějakým Railjetem z Prahy a sledoval televizi, kolik právě jedeme. A opravdu, až do Pardubek, tam byla čísla 105, 115, občas 120 (160 nezájem) a fakt přijel včas. Ale z Pardubek dál už jel trochu rychleji. Ale plný knedlík, asi nebylo třeba. A v Brně včas.
 

krchna

Začátečník
Dobrý den,
na webu https://tkanlokopage.webnode.cz/ přibyly nějaké nové aktivitky z mé dílny. Tentokrát z tratě 310. I když jedna zasahuje i do tratě BP.
Upozorňuji, že moje aktivity nejsou zkoušeny na Open Rails, tudíž nemůžu zaručit, že Vám budou v OR šlapat. Tentokrát jsem přidal i seznam vozidel mimo Trainset.
 

krchna

Začátečník
Dobrý den,
na webu https://tkanlokopage.webnode.cz/ přibyde balíček mých aktivit pro trať 321. Až na jednu drobnou výjimku jsou aktivity vytvořeny podle reálných JŘ. Opět upozorňuji, že jsem aktivity nezkoušel na Open Rails.
V aktivitách jsou použity vozy mimo trainset, ale věřím, že většina z Vás je stejně dávno má. Kdo ne, není problém je vyhledat. Pokud by měl někdo s nějakým vozem nebo loko. problém, nechť mě kontaktuje ;)
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Na webu jsou dnes publikovány dva díly EC 175 Jan Jesenius, další dvě úlohy zveřejním dle časových možností v příštích dnech. ;)
 
Nahoře