Úzkorozchodné trate všeobecne

nebulus

Pomocník strojvedoucího
Odporúčam vyskúšať trať "Indistrial Comunity", resp. "Рабочий посёлок" , podľa toho akému jazyku vládnete. http://www.trainsim.ru/download/45/, je tam geniálne vyriešené nakláňanie vlaku na krivých koľajniciach, je to dosť autentické. Treba stiahnuť 5 častí archívu.
 

pegaus

Cestující
Dobrý den všem,tu to trať si rád stáhnu i s updata měl jsem kdysi základní verzi,ale jestli se dobře počítal tak těch archívů je 6,to neva každý se zmílý;)když byla řeč o křivých kolejnicích tak si nemůžu nevzpomenout na trať Älfold v poslední verzi kde je nový úsek Szolnok-Békeščába tam jsou prozměnu vyboulený koleje jak Brno:D připádá mi to jako kdyby maďaři simulovaly stav po povodních,naskakovalo to nádherně:Dměj te se hezky s pozdravem Pegaus.
 

Klokan 35

Hradlař
Jak jsem si stahoval u Pikka novou kabinu na Regionovy tak jsem narazil na velmi zajímavý projekt :ZDE a musím říct že se už moc těším.
 

Bendík

Provozní technik
Nádherný a skvělý počin. Skládám celému kolektivu autorů velikou poklonu a poděkování.
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
No ale jak to můžeš vědět, zda to vůbec za něco stojí, když to tam ještě není???
 

Bendík

Provozní technik
Myslím, že kolektiv kolem Vás , Pikka a dalších (vyčetl jsem z popisu projektu) je dostatečnou zárukou.
 

prolam

Provozní technik
Jiříku, každý kdo si někdy projel nějakou z vašich tratí, ví, že tohle slovo do vašeho slovníku nepatří. K JZD, DVK, nebo Ztracené old se pravidelně vracím, a i když už jsem je projel mnohokrát, nestane se abych si nevšiml něčeho nového. Už se moc těším!
 
Nahoře