Zrušení funkce omezovače rychlosti lokomotiv.

G

Guest

Host
Prosím o radu, jak zrušit funkci omezovače rychlosti u některých lokomotiv. Po překročení rychlosti vlak zastaví. Nevím si rady.
Všem příznivcům MSTS děkuje
Jakub.
 

PetrSv

Cestující
To není žádnej problém, ale asi to takhle těžko vysvětlím. Když nikdo jinej neporadí, pošli mi ten *.eng soubor a já ti to upravím.
petrsv@seznam.cz
 
Naposled editoval moderátor:

JOHNZ

Průvodčí
No ja skusim poradit. Otvor si .eng subor prislusnej loko v poznamkovom bloku. Tam najdi riadok s textom: "Overspeed monitor" (bez uvodzoviek). Pod nim je zopar riadkov z ktorych nas zaujimaju tieto 3:

"MonitoringDeviceAppliesFullBrake( 0 )"
"MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake( 0 )"
"MonitoringDeviceAppliesShutsDownEngine( 0 )"

Ak sa nachadza v niektorom z tychto riadkov v zatvorke namiesto nuly jednotka, zmen tuto hodnotu na nula. Tym si uspesne vyradil elektronicky obmedzovac rychlosti z prevadzky. Ale ubera sa tym na realite...
 
C

cossacs

Host
Já vím, že odpovídám na rok starý záznam, ale skoušel sem to podle návodu který je uvedený víše a má to jeden drobný problém lokomotiva sice dokáže překročit rychlost a nezapne automatické brzdy, ale za chvíly totálně stratí výkon. Začne klesat rychlost až na nulu. I když nejsou zapnuté brzdy. Neví někdo proč to dělá a co stím?
 

Pelikán

Pokladník
Protože každý stroj má svou maximální rychlost. Škodovka taky nepojede 300. Jestli chceš jet žehličkou 500 změn si parametr MaxVelocity na danou hodnotu.
 
C

cossacs

Host
Hmmm Aproč to dělá i pod maximálkou. Příklad mám maximálku nastavenou na 120 a začne mě padat výkon na 100.
 

Ppoollll

Signalista
cossacs

chybí tam totiž ještě jeden parametr - MonitoringDeviceAppliesCutsPower( 0 )
Jinak pokud bys chtěl mít postih zcela zrušen tak si smaž celý příslušný odstavec.
 
Nahoře