OpenBve

Howky

Průvodčí
Já jsem BVE hrával ve škole na praxi :) ale už dlouho jsem to nehrál. Přeci jen MSTS je MSTS ale i to BVE není špatné.
 

CANDY

Posunovač
Zdravím pááni , tak toto je pecka :) tomu sa vraví simulátor :) len mám problém zo stiahnutí originálnej trate prosím nepošlete link lebo tie čo sú uvádzané mi nejdú :( dakujem
 

Edie

Průvodčí
Howky: Abych se pravdu přiznal, tak toto mi přijde o chlup lepší (za předpokladu, že porovnáváme originál MSTS a originál openBve). Jako velký klady vidím v tom, že je to opensource, tudíž nezávislí na dnešním Binu. Daleko lépe by se to upravovalo. Jako další klady bych chtěl uvést naklápění soupravy, 3D cab. Jako nevýhodu pak to, že se tomu nikdo nevěnuje :D a asi případná přenositelnost již hotových projektů.
 

Miran

Moderátor
Správce
To Edfie
a zkoušel jsi v tom něco vytvořit? Třeba nějaký model? Já jsem to zkusil a nedivím se že všechny modely jsou značně "krabicoidní" jak tady již někdo konstatoval, ono se tady totiž "modeluje" v textovém editoru. Už jsi někdy vyráběl model v textovém editoru? Dokud nebude k dispozici nějaký převodní plugin, třeba z formátu 3ds nebo jiného formátu který poskytují 3d modelovací programy aby se nechalo modelovat trochu na úrovni, tak v tom toho moc nevidím vzhledem k té spoustě otrocké práce v současnosti. Totéž platí i o nějakém grafickém rozhraní pro tvorbu tratí. Pokud tyto pomůcky existují, nechám se poučit. Zatím o ničem takovém nevím, ovšem je pravdou že jsem po nich nijak intenzivně nepátral.
 

dem

Strojvedoucí
Ja to mám a je to veľmi dobré. Trochu pokulháva realita brzdenia za MSTS , ale v celku dobré.
 

Edie

Průvodčí
Miran: Omlouvám se, ti odepisuji až dnes. Bohužel, zatím máš pravdu. Neexistuje žádný grafický editor, či převodní plugin.
 
Nahoře