Automobily - statické objekty pre MSTS

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Pravda. Také "by se" hodil jakýkoli lžícový nakladač. Na sypké substráty, štěpku, železný šrot, apod. Hledal jsem něco na nafocení, ale vždycky mi to znemožnilo málo místa.
 

nebulus

Pomocník strojvedoucího
Paráda, ja síce chodím okolo prístavu skoro každý deň, ale ako naschvál teraz stále svieti slnko. Akurát by som povedal, že väčšinou sa nakladá uhlie alebo ruda, takže by bola vhodnejšia verzia s nejakým drapákom, alebo lyžicou.

Ešte malá technická poznámka, pokiaľ prístavný žeriav nepracuje, tak ten drapák má položený na zemi. Hák môže visieť vo vzduchu.
 

brzda1

Provozní technik
Dopracujem rôzne varianty výsuvu ramena, natočenia, zdvihu, hák /lyžica a hodím do downloadu.
 

dem

Strojvedoucí
Kam len chceš. Môžeš ku mne, ale môžeš aj tam k Václavovi.......Osobne si myslím, že u neho je kvalitnejší server.......(vydrží toho viac.)
 

Dan J.

Strojvedoucí
Tak pánévé tuhle 1000covku naložit na vozy, tak máme vplň pro období, pro které auta na vozy bohužel nemáme žádná. :)
 

dem

Strojvedoucí
Ono by mal byť kamion a drevo ako jeden celok a otáčať by sa mal bežiaci podvozok....Ale či sa to dá v msts takto neviem.... Lepšie povedané torňa na vleku a torňa na bežiacom podvozku by sa mali točiť......Asi v msts nemožné.
 

bob57_cz

Učitel češtiny
S dvojitými klanicami na korbe by sa asi ť ažko otáčal..takto to bude lepšie......
Omyl. Dvojité klanice a dokonce i jednoduché byly na předním podvozku otočné. Náklad mezi nimi musel být pevně stažen a ne volně jako na valníku.
 
Nahoře