Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

dvacka

Průvodčí
Ahoj,
ta mašina bude používat upravené zvuky pro OR od Jacka. Pouze autor má tyto zvuky v jiné složce, než na kterou jsou směrovány zvuky od autora.
Zde: http://msts.jacek-modely.cz/ si stáhni balík zvuků pro dieselové lokomotivy s úpravou pro OR a v ENGu lokomotivy si uprav směrování zvuků na tuto složku, která se ti nainstaluje.
 

dem

Strojvedoucí
Stalo sa aj mne zopárkrát, že som si zabudol zaplatiť. Možno sa to obnoví a možno nie. Ozaj len tichúčko pripomeniem, že si tiež sťahujte to čo chcete mať zálohované s môjho webu. Bez môjho pričinenia môže zo dňa na deň skončiť. Aby ste potom nehovorili, že som Vás neupozornil.
 

mark65

Začátečník
Netuší někdo kde by se dal stáhnout tento Traxx? Bohužel jediný co jsem našel je tento obrázek.

27669653867_4a767e6d9f_b.jpg
 

Tax

Moderátor
Správce
Ak niekto narazí na "Prezidentský vlak" tak prosím nafotiť vagón Ca 4-5086. To je ten zelený. Ďakujem.
Ale za fotky modrých sa tiež nebudem hnevať ;)
 

sominus

Začátečník
Zdravíčko pánové!
Měl bych prosbu: Nemáte někdo nafocený ještě nějaký zeleno-bílý Bymák typu 275/281 DKV Brno (Vyjma vozu 080, 142 a 270 které již jsou)?
Děkuji za odpověď.
 
Zdravím,

pánové, prosím, nemáte někdo všechny veřejné modely od Dema? Koukal jsem teď na jeho stránky a jsou nedostupné. Pokoušel jsem se mu poslat i SZ (klidně mu za jeho modely zaplatím, protože jsou vážně skvělé), ale má je vypnuté. Budu rád za každou vaší odpověď. Díky.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ak niekto narazí na "Prezidentský vlak" tak prosím nafotiť vagón Ca 4-5086.
Narazil jsem na něj včera při cestě z Vizovic, ale bohužel jsem pokračoval směr Otrokovice, kde jsem měl 14 minut na přestup, takže jsem nemohl vystoupit a udělat nějaké fotky, ale ten Ca, ale i ty slónní vozy jsou nádherné.
Photo0040.jpg
 
Zdravím,

přiznám se, že nevím de to naspat. Nikde jsem v rychlosti nenašel vlákno Reálná železnice jako vzor. Chystám aktivitu z roku 2016 a chci se zeptat od kterého roku se začalo na vozech objevovat logo České dráhy národní dopravce. Předem díky za odpověď.
 
Nahoře