Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Tom Kanka

Průvodčí
To číslo udává počet návěstidel před vlakem, které se přestaví na návěst dovolující jízdu. A počítají se pouze typu MAIN, takže předvěst ne. Tedy pokud máš nastaveno 4, tak se ti staví odjezd, zrušení rychlosti, vjezd do další stanice a odjezd z další stanice.
Záleží na scriptu. Citoval jsem manuálu k návěstidlům verze 2.2 (str. 4) od Jirky Poláka, proto je to v uvozovkách!
 

papej

Posunovač
Ahoj Zbyňku, podívej se, prosím Tě, na vjezdové návěstidlo do Lanžhota ve směru od Kútů. Návěstidlo je vypadlé ze sítě návěstidel (kontrolováno Tvou aktivitou "zs_08_VysocinaBP89" - před Lanžhotem je červená - nechá se ale projet po stisknutí tlačítka TAB). Po projetí už svítí zelená na odjezdu. Ve směru Břeclav - Bratislava je vše v pořádku (kontrolováno aktivitou "poi_pn344818bp" - normálně projeto až do Bratislavy).

Důkaz: obrázek.jpg
 

Dan J.

Strojvedoucí
Řešeno a hlášeno při těstech, Zbyněk na to jaksi v aktualizaci pozapoměl. :) Taky mi to způsobilo potíže v chystané aktivitě.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Asi bych nějakou opravnou měl vydat. Ale momentálně mám něco rozvrtaného mezi Čáslaví a KH. Opravoval jsem ten oblouk, kde začíná ta 70ka (bylo tam prostřídáno R1000 a R500, tak jsem z toho udělal krásnou plynulou R750 a trochu plynulejší sklon, aby to šlo dobře podnáspovat. . Sice náspy jsou už osazeny, návěstidla také přesunuta, ale cedule a sloupy TV zatím mimo. A Nymburský ranžír také zatím jen skupina vedle osobního nádraží. :D A bez návěstidel a označení kolejí, zatím. Alespoň tohle bych měl dokončit.
 

Bendík

Provozní technik
Dělal jsem na tom úseku aktivitu a určitě tam nic nechybí. Jak píše Zbyněk, spousta přejezdů je tam "na pískáček".
 

krejca

Skladník
V tom případě je chyba asi u mě. Protože já tam na přejezdech závory, ani světelnou signalizaci nemám.
 

krejca

Skladník
Návěsti znám. Ale teď jsem to celé projel a tam kde je pískáček je na přejezdu kříž. Tam kde pískáček před přejezdem není, tak na přejezdu není žádné zabezpečení. A to v celé trase Olomouc- Nezamyslice. Tak že je to u mě. Asi se to u mě nenainstalovalo.
 

krejca

Skladník
To bych tam musel dát obrázky ze všech přejezdú v celé trase. Krom těch kde je před nimi je pískáček. Ale pokud tam ostatní zabespečovací zařízení mají, tak je to jenom u mě.
 

PAja26

Pokladník
Zdravím, včera jsem v Ostravě hlavním našel na konci perónů ve směru na Svinov divný objekt mezi hlavními kolejemi. Nějaká černá krychle..... viz obrázky. Máte to taky nebo jen já?
ostrava-1.jpgostrava-2.jpgostrava-3.jpg
 

Dan J.

Strojvedoucí
Zdar Pájo, taky hlášeno.... Jedná se asi o Deteriovu pomstu. :):):):):) Vždy když tam jdu na cigáro, tak si na tu kostku vzpomenu a marně ji vyhlížím...
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Abychom mu nekřivdili, tak nedávno poslal opravu. Nenapsal k tomu nic, jen jsem pochopil, že je to peron. Tak asi ty kocky odstranil. Alespoň se můžete těšit na další aktualizaci. :D
33ostrava.JPG
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
U odbočky Babín mi takto asi 50x po sobě spadl MSTS. Test na mou trpělivost. Myslel jsem, že lesy a většinu jsem smazal a stále to padalo. A nakonec jsem za pokáceným lesem uviděl měnírnu Nymburk. Když jsem jí odebral, už byl editor stabilní. Opsal jsem si souřadnice, abych jí po dokončení opět správně osadil. Ale co je tam takového agresivního, to by mohl zjistit Miran, autor modelu. Těch měníren bylo od něj hodně a nikde nebyl žádný problém. Ale hlavně, že to nikomu nepadalo ve hře.
bumbac.jpg
 

Mario

Skladník
Ahoj Zbyňku,podívej se prosímtě do Prostějova hl.n..Ve směru od Olomouce nemáš vzdálenostní upozorňovadla k hlavnímu (vjezdovému) návěstidlu.Ve skutečnosti tam jsou.
 
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Nahoře