Train Simulator

Acatus

Provozní technik
Ahoj, 17.3.2013 Roman napsal:

Ještě jsem byl upozorněn na chybku. Ti kteří mají pouze TS 2013 bez defaultních tratí, musí mít nainstalován i European Community Asset Pack. Bez toho nebudou mít ve hře terén a vegetaci. Ovšem to platí i pro většinu volně dostupných tratí na internetu.

platí to prosím stále? Koupil jsem TS 2017 s defaultkami, ale po zkušebním nahrání PBO se nezobrazuje terén, objekty, koleje ... prostě čtverečková měsíční krajina, ale ani nahrané loks se v nabídce nezobrazují. Hledal jsem jednak marně readme k této mapě (resp. po rozbalení PBO packu je jen seznam objektů a assets a routes) , na fórech jsem se dočetl o doporučeních nainstalovat nejdříve test trať, dodržovat posloupnost řady instalací, pak také nastavení grafické karty (viz Bendík o trochu výše), tak si nejsem jist, kde začít. Jestli je vše opravdu nezbytné, nebo tomu rozjet nějakou českou loko na cz mapě stačí jen něco z řady ? Občas jsem narazil na poptávku po původním redme pdfku bez odpovědi,,,, nějaké kompletní desatero, tutoriál k instalacím cz souborů do TS někde prosím není?
 

Acatus

Provozní technik
Ok. díky. No laboroval jsem s tím dnes celý den a výsledkem je, že jsem si aspoň na zkušební trati bez objektů projel 151ku:) dost dobrý...
méně dobrý je, že jsem si dosral dokoupenou Semmeringbahn tak, že mi to u 6. defaultní aktvity (ten osobák z Mürzzuschlagu "My Favourite Things") píše Scenario failed to load - Unable to load file - Tracks.bin - Nějak jsem se při laborování dostal do editace tratě asi? fakt nevím, co jsem tam dosral a teď to nerozjedu. Ne že bych byl na tom závislý, ale chtěl jsem, a't si to klučík sjede se zastávkovým a bum ho. jiné scénáře jdou. Jsem z toho totálně unavenej. Jdu raději pokračovat ve stavbě Mn81621 na 310 msts:) Kdybyste někdo snad prosím věděl, co že to nemůže načíst, tak budu rád za radu.
 

Acatus

Provozní technik
Ahoj,
beru zpět ... ten zmršený scénář netřeba řešit. Lze postavit jiný, až se v té hře zorientuji. :)
 

komarek

Cestující
Ahoj, v TS mi zmizel skin řady 555. Normálně všechno funguje, jen z mašiny je zobrazená jen přední šroubovka. Několikrát jsem skin naistaloval znovu.. Tendr se zobrazuje normálně.
 

Acatus

Provozní technik
Delay:
"NIe v 2017 už je pack spoločne s hrou"

Ahoj,
a jak prosím tě dostanu ten Asset Pack ze steamu do svého compu? Předpokládám, že to je důvod, proč se mi nezobrazují koleje, návěstidla, objekty terénu apod. Díky předem za radu.
 

Acatus

Provozní technik
Ahoj, pochopitelně. Je tam za 14 Éček. Mně jen zajímalo, pakliže jsem už jednou TS 2017ku zakoupil a podle Delaye asset pack už v něm je, zda-li ho lze nějak odtamtud (ze steamu) získat do potřebné složky v mém compu, anebo ho musím koupit ještě jednóc - samostatně? Jestli je to tupý dotaz, tak se opravdu omlouvám... se steamem jsem se seznámil při koupi prvně a seznamuji se i s RW.
Díky za trpělivost.
 

dem

Strojvedoucí
Pokiaľ máš TS2017 a patrí ti k tomu aj EAP, tak sa ti automaticky bez toho aby si to chcel stiahne......Takže problém s traťou bude inde...
 

Acatus

Provozní technik
Aha! Děkuji ti dem za reakci. Jdu pak tedy studovat a hledat dál. Včera jsem testnul instalaci tratě 170, která až na nezobrazující se návěstidla šlape celkem bez potíží.
 

danci

Cestující
Kto hráva TrainSimulator si asi všimol že na Steame sú zimné zľavy. :) (zľavy do 6. januára)
Kto ešte nevlastní TS2021, European a Assets loco pack... ...odporúčam kuknúť.
TS v 40% zľave:
A European assets loco pack v 60% zľave:
 
Nahoře