Projekt Open Rails

Honza082

Začátečník
Ahoj. Tohle mě monogame dělalo taky. Pomohlo mě, že jsem zvolil jiný způsob rozbalení staženého archivu. Čím to ale bylo, čert ví.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj Plexi.
Dělá mi to taky, musím ručně povoli tvšechny knihovny ddl. "Pravým myšítkem vlastnosti" a dole odblokovat, Taky mně to pěkně štve, musím to tak dělat po každé aktualizaci.
 

Plexi

Signalista
@Dan J. Díky moc, bohužel, na "novějších a lepších" Win10 to takhle neudělám "Vlastnosti" pravým myšítkem byly odstraněny...
 

Plexi

Signalista
Omlouvám se za drobnou nepřesnost - ty "Vlastnosti" tam jsou, jen to tlačítko "odblokovat" už tam není...
 

hulvis

Začátečník
Zdravím... snažím se spustit OpenRails přes MonoGame (OR3992_MG). Bohužel mi vyskakuje neustále tato chyba. Nevíte někdo, co s tím? Děkuji...

--------------------------------------------

V součásti aplikace došlo k neošetřené výjimce. Pokud kliknete na tlačítko Pokračovat, aplikace bude tuto chybu ignorovat a pokusí se pokračovat.

Došlo k pokusu načíst sestavení z umístění v síti, což by v předchozích verzích rozhraní .NET Framework způsobilo zavření sestavení do izolovaného prostoru. Tato verze rozhraní .NET Framework ve výchozím nastavení nemá povoleny zásady zabezpečení přístupu kódu (CAS), takže toto načtení může být nebezpečné. Pokud není zamýšleným cílem tohoto načtení zavřít sestavení do izolovaného prostoru, povolte přepínač loadFromRemoteSources. Další informace naleznete na adrese http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=155569."

--------------------------------------------
 

Plexi

Signalista
No, právě to tady řešíme. Pokud máš Win 7 nebo 8, tak výše popsaný postup, pokud Win 10, asi máš smůlu...
 

hulvis

Začátečník
Ježiši.. jsem vůl. Omlouvám se, každopádně mám řešení... otevřete soubor .zip v programu WinRAR a přes tento program jej extrahujte. Mělo by to být již v pořádku. U mě OK a to mám W10.
 

Plexi

Signalista
Já jsem to udělal, extrahoval jsem přes WinRAR a pořád stejná chyba. Nemůže to být tím, že je složka umístě v ProgramFiles (x86)?
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj Dem, to je úplně jedno, kde to mám, já ho mám taky na jiném disku a musím povolovat knihovny, Je jedno, v čem to rozbalím. To je nějaká chyba "výrobce" Monogame verze a nějakého zabezpečení mojeho PC, vůbec tomu nerozumím a tuhle radu s odblokováním jsem dostal zde na fóru, jinak jsem byl bezradný. Normální OR jede a Monogame dělá tento bordel. Jinak nejsem sám s tímto problémem. Na FB je těchto dotazů taky dost.
Dan
 

Venny

Signalista
Dan:
Napadá mě jedna zoufalost - co zkusit řízení uživatelských účtů?

UAC Nastavení Řízení uživatelských účtů.jpg
Mám to upozorňování vypnuté a OR pod MG jde normálně (Win7 Ulti). Tedy normálně - od určité doby sice uložím pozici při jízdě (F2), nemám ji však k dispozici v okně Přehrát. Ani obrázek, ani popis uložení. Už jsem to psal jinde, vysvětlení jsem nedostal. Je to jak v normální, tak v MG verzi Open Rails.
Zaráží mě, že vše jednu chvíli vše funguje normálně a druhý den je to na figu borovú. Bez aktualizace, bez zavedení nové verze MG či Or...
Že by snad problémy způsobovaly nějaké aktualizace Windows? Ale na to mohou odpovědět jiní odborníci.
 

Fana Staněk

Hradlař
S ukládáním pozic klávesou F2 jsem na tom úplně stejně. Pozice se uloží, ovšem při pokusu ji později načíst píše hláška, že se jedná o neplatné uložení a vůbec se v tabulce nezobrazí.
 

Venny

Signalista
Doplním: uložená pozice se nezobrazí ani po předchozím použití Esc (Menu pauzy - Uložit hru F2). O jiném způsobu nevím.
 

dem

Strojvedoucí
Ďalšia vec čo sa často zabúda je spúšťanie aplikácie ako správca.......A to tu už máme túto možnosť nástupom windows vista. Kopec iných procesov, ktoré sa viažu na beh OR môže systém bloknúť a vyhodnotiť ako neoprávnené, len preto, lebo to nespúšťam ako správca.
 

Venny

Signalista
Díky, ale spouštění s pověřením správce k ničemu nevede, to jsem zkoušel už dříve. Stále nemám dostupnou žádnou dříve uloženou pozici.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj.
Jestli máš na mysli ten blok knihoven, tak to bylo první, co jsem udělal, i klasický OR bez zadání správce nešěl aktualizovat. Alespoň mně. Jinak k případu výš, dávat zabezpečení na hodnotu 0 se mi zdá docela nebezpečné.
 

dem

Strojvedoucí
Ja to mám na predposlednej z hora a všetko šlape ako má.....Tam budeš mať nejakú zradu.....Ja by som skúsil zobrať stiahnutý súbor na iný disk a tam ho rozbaliť a odtiaľ ho spustiť....
 

Dan J.

Strojvedoucí
Taky vyzkoušeno, ale nic se neděje. Předal jsem tento problém kámošovi přes PC a tak uvidím na co přijde. :)
 
Nahoře