Downloady na demmsts.eu

duuso

Pomocník strojvedoucího
Čo Ti bráni nafotiť to a spraviť ? David Hájek tuším fotil cab 750.7.
 

liadem

Pokladník
Ono takhle... Kdyby někteří hráči si neposílali cab od viaxerna,který ho na 750.7 udělal, tak by ho vydal,ale po tomhle se mu nedivim,ze cab zůstal neveřejný.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj.
Liadem, neber to sosbně, netýká se to tebe. Jde o můj všeobecný názor na tento postoj. Mně už pomalu ty řeči, veřejný/neveřejný, lezou krkem. Nepište sem, že je něco neveřejné, že někdo někomu něco poslal, když to nechci pustit ven, radši nepište nic, nebo to vydejte a hotovo. Tyto řeči akorát na..erou lidi, co něco tvoří a chybí jim buďto kabiny, nebo vozy, které v MSTS nebo OR chybí. A ko...ti co to lepí nějkam na úložiště se baví.
Dan
 

liadem

Pokladník
Lepší napsat důvod. ať si tyhle kindermafiáni uvědomí, co můžou a co ne a proč to nakonec skončilo takhle v šuplíku, než někde veřejně.. Třeba si příště dají pozor :)
 

duuso

Pomocník strojvedoucího
Dane hovoríš mi od srdca...Myslel som, že doba keď tvorcovia povedzme to tak že..."pseudopotrestali"... komunitu nevydaním nejakého addonu z tých či oných dôvodov je dávno za nami. A nie je. Krútim hlavou. Osobne si myslím, že keď niekto niečo urobí buď nech to do vydania nedá nikomu alebo v prípade potreby testu len svojim testerom ktorým dôveruje. Potom sa vyhneme týmto žabomyším vojnám. Ja by som napríklad tú kabínu určite uvítal. Škoda.
 

Ikarus280.08

Cestující
Azda neurazím podobnou skúsenosťou z tvorby do hry OMSI, i názorom na to... Pracne som si pretvoril model autobusu do hry, na ktorom som vo voľnom čase pracoval a učil sa základy. Jedného dňa som to ja dilino preposlal niekomu, a zrazu to bolo už takmer ako verejny model, len akurat ľudia, čo nemali kontakty, si ho nezohnali. Dôvod prečo to píšem je ten, že aj tu na fóre je podľa mňa veľmi nesprávne myslieť si, že nevydaním addonu potrestáte kindermafiu. Omyl... Kindermafia si to vždy zoženie odniekiaľ a šíri to medzi sebou. Potom sa postavenie v kindermafianskej komunite líši od toho, kto má koľko neverejnych addonov, a kto ich ma najviac, je ako vodca... to normalny človek jednoducho nepochopi. /áno, pátral som po tom, dokonca som si dotyčnú skupinku vyhľadal na mnou spoluorganizovanej fotojazde, a zistenie, že nekradnú iba modely ale aj veci z odstavenych autobusov a električiek v DP a prehadzuju to cez plot ma šokovala, malá vskuvka.../ Čo tým chcem povedať je to, že jediní, kto sú nevydaním addonu potrestaní, sú obyčajní tuctoví užívatelia, ktorí sem prídu, stiahnú si, a hrajú a komunite nijako neškodia. Práve hornú skúsenosť som sa pri svojej ďalšej práci rozhodol, že nemá cenu mať niečo neverejne resp. pre vybraných. Ale radšej svoj ďalší projekt dokončím a zverejním osobne. Pretože pre pár kindrošov, nebudem trestať celú komunitu...
 

Šnek

Vlakvedoucí
Já souhlasím s Danovo názorem, když jsem před x lety vydával trať 180+183 a postupně zjišťoval kolik lidí si jí bokem přeposílá, rozhodl jsem se jí zveřejnit a neměl jsem s tím jediný problém. Osobně si myslím, že modeláři a skinaři by museli udělat stovky skinů, aby se jen trochu přiblížili času co stavitelé tratí věnovali a věnují stavbě.
 

dem

Strojvedoucí
Myslel som, že doba keď tvorcovia povedzme to tak že..."pseudopotrestali"... komunitu nevydaním nejakého addonu z tých či oných dôvodov je dávno za nami.

Tak niektorí autori sa radi oberajú o vlastnú radosť.....Mimochodom OpenRailsáci máte tam na webe dve fešandy.....Tak testujte pripomienkujte......Screnshotujte... :)
 

duuso

Pomocník strojvedoucího
K cabu 754:
Je to v readme ale napíšem to aj sem. Ak sa rozhodnete pre túto kabínu /sú tam verzie ČD s troma farbami brejlí a verzie ZSSK s červenými a zelenými brejlami v prevedení s LVZ a VZ MIREL/ starý adresár cab754zssk si kvôli duplicite zmažte, nový adresár cab754 obsahuje všetky horeuvedené verzie. Taktiež je stará verzia zmazaná z webu. Milan díky za zverejnenie.
 

Pepa z Nuslí

Průvodčí
@Dan J.
Dane, tohle je přesně stejný názor, co mám já. Sleduji to už delší dobu a krutě se mi nelíbí to, že někteří kokoti se baví tím, že lepí na úložiště něco, co neudělali, nebo to měli třeba na testech, viz aféra Pikku a jeho modely. Kvůli tomu dodnes nemáme tolik potřebné MVTV 2, které je mimochodem k vidění víc, než MVTV 3.
 

dem

Strojvedoucí
Bol by som rád, keby sa diskusia ohľadom vydania a nevydania presunula inde. Toto vlákno je o niečom inom. Ďakujem.


p.s: tým nemyslím zásah moderátora, ale o zdržanie prispievateľov.
 

duuso

Pomocník strojvedoucího
Ja len doplním, že ide o update obsahujúce verziu ČDC nakoľko nový Ondrov model 771 postrádal patričnú kabínu. Aby Vám to ale šlapalo musíte mať nainštalovanú celú kabínu 771 dostupnú na našom webe. To len tak pre info.
 
Nahoře