Kde koupit MSTS

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Pro potenciální kupce originálního MSTS:
http://superstarshop.cz/obchod.php?prodej=124506-pc_hry_train_simulator
http://www.hrypc.cz/?451,train-simulator
http://chcihry.cz/index.php?id=210
http://www.zonegames.cz/produkty/pc-hry/simulatory/train-simulator
http://www.gamesparadise.cz/produkty/pc-hry/simulatory/train-simulator
po osmi letech za desetinovou cenu oproti roku vydání ... Možná ještě chvíli a bude v trafikách za 49,-

Stav k 21.12.2010

Díky Josefe za stříbrný podnos.......

Aktualizováno:
K dnešnímu dni (19.7.2012) již bohužel není k mání v žádném výše uvedeném obchodě...
 

Miran

Moderátor
Správce
Tohle mi přistálo v SZ. Domnívám se že to pomůže i ostatním:
Mikasi napsal:
Zdravím,

jen si dovolím upřesnit, že ve shopu Recenze her mají momentálně MSTS už pod jiným číslem produktu http://shop.recenze-her.cz/product.php?id_product=3755 . Navíc už jen v posledním kusu, takže asi nemá cenu to na fóru neustále opravovat. Nicméně zkušenost s tímto obchodem mám takovou, že i po oficiálním doprodeji jsou ochotní zajistit zboží znovu, takže je tam šance koupit i MSTS prakticky stále...
Nedávno jsem od nich podobně něco staršího kupoval a dnes jsem si všiml, že v nabídce mají i již prehistorické MSTS - to jen tak na vysvětlenou, nemám jinak žádný osobní důvod je nějak propagovat ;)

Milan Kaška - Mikasi
 

Luky

Posunovač
Ahoj,

rád bych zeptal, dříve, aby člověk mohl jezdit mašinky, tak si musel koupit základní hru MSTS, bude mi fungovat trať BP, 321, když si kvůli novějšímu operačnímu systému koupím a nainstaluji hru (novější verzi) Microsoft train simulator 2015 místo staré verze MSTS? Děkuji za odpověď.
 

Luky

Posunovač
Můžete mi prosím jsem vložit odkaz, kde se dá koupit Open Rails, jde mi o to, abych věděl přesně co hledat, takže podstatný je spíš obrázek papírové krabičky s rokem vydání.
 

Topgear_Mike

Začátečník
Ahoj, nevíte prosím, kde mohu hru MSTS zakoupit v tuto chvíli, už jsem strávil hodiny procházením různých internetových obchodů a nikde nic. Dokonce jsem si i stáhl zadarmo hru z ulož.to, ovšem jsem nepochopil tu instalaci a nepovedlo se to. Kdyby jste někdo věděl, budu moc rád za odpověď. :)
 

timoko7799

Začátečník
Nemohol by mi niekto dať link na MSTS? Nešťastne som ho odinštaloval a vymazal. Najhoršie je,že si nepamätám kde som ho zohnal.
 

cimbo

Začátečník
Ahoj, dá sa ešte teraz v roku 2016 niekde kúpiť originál MSTS ? Alebo už je to uvolnené ako free ?
Ďakujem
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
A co mu poradit OR, místo toho, než mu dát odkaz na e-shop, kterej ho stejnak nemá. Dneska je to loterie, můžeš odzkoušet víc e-shopů, otázka je, zda budou schopni ti jej poslat, poku oni jej dohledají. Druhá varianta je si ji stáhnout, jako já, páč mě CD odešlo, nebo 3 varianta, pokud si jen uživatel, tak ti stačí Open Rails, ten je Free.
 

orlov

Hradlař
A co mu poradit OR,

To je síce pekné, ale treba povedať aj B - predsa len práca s OR si vyžaduje určité skúsenosti s MSTS ... ak ich úplný začiatočník nemá, bude veľmi sklamaný, keď mu kopec vecí nebude fungovať tak, ako má ...
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Proč, narozdíl od MSTS, máš pod F1 kompletní návod na ovládání simu v češtině. A navíc, základ je úplně stejný v ovládání, jen OR přidává více funkcí. Tedy má se s tím prát v MSTS až mu někdy příjde, nebo si stáhnout OR a k tomu 2 programy a učit se jezdit. Hlavně právě proto, že si něco koupí, nebude to umět ovládat a bude naštvanej, že vyhodil peníze. Takhle může odskoušet a říct, zda bude pokračovat nebo skončí.
 

Miran

Moderátor
Správce
Asi bude potřeba konstatovat jediné: MSTS jako takový už asi nepůjde koupit. Stejně by dopadl každý, kdo by si dnes chtěl koupit v prodejně aut novou Škodu 1000MB nebo Spartaka.....;);)
 
Nahoře