Aktivity Šnek

papej

Posunovač
Ahoj Šneku,

chci Ti poděkovat za aktivity „sne_r609“ a zejména za aktivitu „sne_r604“, která končí velmi překvapivým posunem.

Konečně jsem přeinstaloval W7 a teď dojíždím aktivity, které jsem nestačil jet. Mám ještě v záloze aktivitu „sne_os7822“, kterou mám odjetu z poloviny, ale po otočení vlaku jsem ji zapomněl uložit a tak ji musím jet znovu:).
 

Acatus

Provozní technik
Dotaz na Juniora: můžu se "dispečera" u OR mise 443 do Košic zeptat na důvod zastavení vlaku v Kysuckém N.M.? V liché skupině jsem tam nic neviděl, pro což bych nemohl projet s těžkým vlakem na volno a po první SK. Dotazem je tedy spíše, nežli rýpání do rozhodnutí dispečera, jestli se mi tam něco v misi nezobrazilo, či jak to tam máš pls?
Píši sem, bo v sekci OR na to není vlákno. Díky. A.
 

Acatus

Provozní technik
Tak to je opravdu jednoduché:) Vyplesklý co OR všechno umí a neumí, resp. co mi zatím asi špatným nastavením nedělá správně, jsem to v podstatě projel:-/ Zatím se peru s vlakovou brzdou. Ta mi funguje dost suše.
....dlouho trvá zabrždění na 1bar a ten účinek (jak na mokru, než se zdrže chytí, až na to, že u mne se nějak nechytaj) a to odbržďování trefit rychlost, to je taky jak s ruskými ingoty. Vy co máte vyladěný trainset, vám to tahá a brzdí jako v MSTS? Resp. jestli jo, tak je to opravdu ve vyladění engů a wagů?
 

Dan J.

Strojvedoucí
Záleží jakou verzi OR máš? Co tam máš zadáno, vyladěný traffic stáhneš u Alcaponeho, něco je u Jacka, Dema, holt musíš hledat, zatím u autorů přímo na webu toho moc není. Mně se traffic chová normálně a teď dělám aktivitu se složitými posuny (chtěl jsem porovnat OR a MSTS) a jsem nadmíru spokojen.
 

Acatus

Provozní technik
Dane, jojo. složky tu mám a postupně doplňuji, ale u té 350.004 jsem zjevně něco nezvládl, protože dnes jsem si brnknul Šnekovu 605ku a ladil pro ni další stroj, tak nějak zase zkušebně, 361.002hk a šup ho! Vystřelil jsem ze Žiliny jako torpédo:) (tedy oproti Hugovi na 443ce). Brzda luxus, i pěkně povoluje na těch 13 kočárů, EDB je v převodníku sice trochu moc rychlá, ale tak to je i v msts. Přes víkend poladím ještě znova tu 443, abych přišel na strukturu ve složkách a kde jsem udělal chybu, ale na 361.002 jsem to zjevně trefil a ORku tak přicházím konečně na chuť. Pěkně to drží, nepadá.;)

Jinak Šneku, ta šoupačka za 1003kou se ti v R605 fakt dost povidla! Zatím jsem sice jen v Popradu, ale krásně ti to sedí s jízdou té 605ky. V podstatě všude, kde má žlutý pobyt na vjezdu na stůj a jenom to tak polechtám, tak se to barví. Prostě perfektní! Moc jsem si to zatím užil i díky reálné dynamice, kterou jsem dnes konečně měl možnost poznat. .... no hned jsem si to musel v Popradu otestovat na vjezdu z kilečka k perönu, poté, co mi postavil za žlutým.;)
Díky za 605ku a sorry za ty emoce.:)
A.
 

Acatus

Provozní technik
Dem: rozumím. Byla to opravdu akce chytnout cokoli, na co jsem našel složku OR pro jednu loko a rozjezdit to. Když se mi konečně zobrazila i cab, tak už mi bylo jedno, že to je 362/3 v 361. Byl jsem zvědavý na to jak to fachá a pak už jsem jenom jel a neřešil v čem sedím:)
 
Nahoře