Stříbrný Šíp v dílnách Chomutov

Tax

Moderátor
Správce
To máme my modelári brať ako provokáciu, výzvu alebo hodenú rukavicu ?

Ak ano, tak je pokračovanie už len na tebe, či zadovážiš dostatok podkladov pre stavbu - je to more potrebných fotografií, slušivý výkres a kadečo iné ...
 

Churchill

Skladník
:D :D Stříbrný Šíp je můj "zamilovaný" motorový vůz, takže o něm sháním kde co. Jako 3D model by byl určitě móóóóc fajn.
Fotografie budou možné nejdříve příští rok, kdy by měl v plné parádě vyjet ven na širé koleje. Momentálně je těžké dostat nějaké snímky. Zajedno je v "rozebraném" stavu a zadruhé k němu nechtějí nikoho pouštět. Já se o nějaké fotky pokoušel na konci června, když v Chomutově byla výstava depozitáře technického muzea Praha. nejsem akreditovaný fotograf, nýbrž soukromá osoba. On je umístěn v malém lokodepu, kde končí dvě koleje. To lokodepo ani není spojeno s ostatními budovami. Je to samostatná budova a nelze se tam jen tak dostat. Chlapi tam makají každý den a když jsem tam vlez, tak mě slušně vyhodili s milionem výmluv.
 

Churchill

Skladník
Motorový vůz Stříbrný šíp žije a už je jasné, že bude opraven a zprovozněn. Jeho oprava se přesunula do Nymburka.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysila...onech/obsah/274154-letni-serial-stribrny-sip/
Pro mě je to radostná a šťastná zpráva, neb mám pro tento vláček velkou slabost (já si ho ještě pamatuji coby vrak na odstavné v Ústí nad Orlicí - a to už bude takových 30 let.)
___
Také bych chtěl celému zdejšímu osazenstvu popřát úspěšný celý rok 2014 a ať se podaří to, co se podařit má., a ať se vám vyhne to, co byste potkat nechtěli
 
Nahoře