Zajímavé video o železnici

VáclavS

Průvodčí
Vzhledem k pracovnímu vytížení již nemůžu na webakamery koukat jako dřív. Naštěstí někdo vymyslel program Hypercam, který se nekousne ani po mnoha hodinách a dá se snadno nastavit nahrávání. Výsledkem může být třeba toto - (Páteční denní cvrkot a posily)
Je to 15x zrychlené, originál měl 6:45 hodin délky a 67 GB velikost.
A pokud se k tomu přidají výluky na okolních tratích, dají se zachytit i zajímavé odklony.
No, sám si to zkouším řídit ve staničáři a mám opravdu co dělat. Tomu Kaňkovi a jeho kolegům ve "velíně" to opravdu nezávidím....
 

dvacka

Průvodčí
Omlouvám se, ale nevím, kam jinam toto dát.
Zdroj z FB.

Toto přeci nemůže udělat zdravý člověk.... :( :confused:
 

Miran

Moderátor
Správce
Na takovéto zmrdy platí jediné: Kus ocelového pajsru ( sochoru, zkrátka kusu železa ) spuštěného na provaze mezi kolejemi. Použití je k vidění ve slavném filmu "Vládce severní dráhy".
M.
 

Fana Staněk

Hradlař
Tím se dneska mladí baví. Potřebujou adrenalín. Jeden vraždí heparinem ve špitále, druhej lehá pod vlak, třetí skáče po vagónech pod drátama. Tohle není první a asi ani poslední video. Známé je to s MUVkou na YouTube.
 

Pawlik

Průvodčí
Vždyť je to FAKE. Houkačka z nějaké americké lokomotivy. Při průjezdu soupravy je vidět, že v místě, kde ten kluk leží, jsou najednou vidět pražce.
 

Matýsek

Průvodčí
Brap napsal:
Chlapec má obrovský štěstí, že zrovna nikdo ve vlaku nesral. A že to přežil, samozřejmě

Že to přežil to měl štěstí, ale kdyby někdo sral tak mu to nevadí, protože je tam vakuový záchod.
 

MERIDIAN

Pokladník
Nedávno mi jeden magor při průjezdu Čerčanama, vyskočil z 810ky na protější straně peronu, přeběhl nástupiště a skočil takové to boční salto. Dopadl do prostřed mé koleje asi 60m před mašinu, ukázal zdvižený prostředníček a odběhnul pryč. Druhý v Uhřiněvsi vystoupil z osobáku se sluchátkama a bez rozhlídutí i vnímání okolí to vzal rovnou přes koleje. Pár metrů před mašinou se probral a udělal krok zpátky - přežil. Možná to pak v hospodě zapili,ale kolik nám takový "zážitky" vezmou života,to vědí jen ti nahoře.(nemyslím GŘ)
 
Nahoře