Výška umístění kabiny

JerryBruckWill

Začátečník
Zdravím,

chtěl jsem se prosím pěkně zeptat, zda by mi někdo neporadil, jak celkově zvednout pohled kabiny. Často jezdím s jednotkou ČD471/971 a kabina oproti reálu je strašně nízko. Časem bych jí možná i předělal celou znovu, jen nevím, jak na to.

Díky za každej dobrej typ a hezkej den přeju. :cool:
 

videaMSTS

Začátečník
Já jsem to vyřešil přesměrováním na starou kabinu elefantu, taky se mi nelíbilo že je to tak jako kdyby se tam leželo :cool:
 

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Výška "pohledu" z kabiny je dána parametrem "Position ( 0.7 2.5 -2.3 )" a to tím prostředním číslem (v metrech).
 

nebulus

Pomocník strojvedoucího
Ono hlavne je podstatné zapojiť dve rovnaké mašiny ktorých sa to týka ( 471napr) čumákmi oproti sebe a hneď sa ukáže či to sedí :)
 

JerryBruckWill

Začátečník
Je mi to v celku jasný, ale spíš se zeptám, který soubor to konkrétně je. Jezdím s 471-029 a našel jsem soubor cd_471029.eng, jenže když jsem dal hledat "Position ( 0.7 2.5 -2.3 )" tak mi to nic nenašlo. Hledám to ve správném souboru a nebo se pletu?

Díky. :)
 

nebulus

Pomocník strojvedoucího
V engu nájdi odkaz na súbor ".cvf" a potom tento cvf súbor obsahuje hneď na začiatku výšku cabu :)
 

Delay

Signalista
JerryBruckWill myslím že chce iba poradiť ktoré číslo má zmeniť aby sa mu dvihol cab :) non vie kde to je aj všetko iba nevie ktoré číslo
 

ML636

Provozní technik
Která jednotka konkrétně byla s tou nízkou kabinou? Používám na svých 471/971 kabiny dvě. Tu novější má myslím jen jediná jednotka, kterou jsem přidal nedávno. Myslím že nějaký ostravský Najbrt. Původní kabina jedoucí na většině mých Ešusů je ale lepší. Lepší pohled z kabiny a více animovaných prvků.
 

JerryBruckWill

Začátečník
No mě teda přišly všechny ty kabiny stejný. Mám taky tu novější verzi, kde místo elektrického tachometru je už ten digitální displej. Vlastně jsou tam dva, ale umístění mi přišlo strašně nízký. Ve finále, když jsem to upravoval, tak jsem nezměnil výšku, ale sklon pohledu ... protože když takhle jedeš v reálu, tak nevidíš tak úplně přímo před sebe. :)
 
Nahoře