Train Simulator - obrázky + videa

Plexi

Signalista
Takže všetko to čo doteraz Roman postavil je nič a neoplatí sa RW kúpiť.....Až bude Choceň tak až potom to je niečo ? Roman ja by som tú Choceň za takýchto vyjadrení a okolností potom ani nestaval :)

Co je to v poslední době za trend, že všichni vidí na nečem absolutně neškodném jen to negativní a z něčeho, co kdokoliv řekne, dělají něco úplně jiného? Už mě to začíná pěkně s*át. Nechápu, že všichni tvůrci mají pocit, že jim všichni ubližují a škodí jen proto, že když napíšou úplně normální nebo dokonce pochvalný komentář, že si to sami upravili tak, aby to vyznělo negativně. Jen říkám, že trať je super, ale s prodloužením do Chocně by byla ještě lepší. Nic víc. Konec OT.
 

dem

Strojvedoucí
Mal by si si to občas po sebe aj prečítať pán advokát.
Pokud natáhnete trať až do Chocně, tak už skutečně budu mít důvod ke koupi RW

Tých projektov pre ktoré sa RW oplatí mať je omnoho viacej ako toto čo vidíš tu.......A nejaká Choceň na tom nič nemení.....Ja v tom vidím akurát vašu zadubenosť a neinformovanosť. Už pekne dlho sa oplatí to RW mať. Tuším už od roku 2013/14.....ALe tak čakaj na Choceň bez nej to nie je ono.!! Čo na tom, že máme 350-ku s ktorou sa reálne jazdí. 150/151, 751, Pomaranč, Peršing ktorí je super a nič v MSTS a OR ani v Trainz sa na toto nechytá.....Ale bohužiaľ. Nie je Choceň...Takže je to k ničomu.
 

Oskar

Začátečník
Protože to mezi Hradcem a Poděbrady taky trochu znám, tak pro mě naprosto úchvatná podívaná a to včetně obrázků z úseku Chlumec - V.Osek. Perfektní práce!!!
 
Nahoře