Editor tratí do Open Rails

Venny

Signalista
Na Trubce je i několik videí, např. otexturování terénu podle mapy atd. Nějakej Polák to ukazuje na příkladu Zbynďovy "Tanvaldky".
 

RadstaR

Cestující
Jojo, cetl jsem si predevcirem to vlakno na foru, ze kdyz mu tu praci nekdo zaplati, ze se do toho pusti a evidentne se nekdo nasel, coz je prima. Uz jsem se lekl, ze to tema editoru zase zapadne, protoze tam resili souradnicovej system mezi MS a OR (Goku editorem). Kazdopadne dobra zprava a snad z toho neco bude.
 

BR601

Pokladník
Ono podporiť by ten projekt bolo to najmenej, keby (viem mám možno blbý postoj) mi išli funkcie prezentované autorom vo videu (podľa ktorého som to robil), alebo aspoň aby autor reagoval na prisepevky ostatných. Ja tu mam problém s TSRE, príde mi na tapatalk upozornenie že autor pridal niečo do tohoto vlákna. Nic nové. Ako by žil vo vlastnom svete, kde niečo vychrli a pripomienky ho už nezaujímajú. Doteraz čakám že zaujme k tomu nejaké stanovisko. Pretože to od programu, ktorý sa vyvíja očakávam. Možno som náročný, ale ak by som mal autorovi poslať peniaze, tak len v tom prípade, ak to fakt za niečo stojí. Alebo lepšie napísané, keď autor reaguje na spätnú väzbu k spokojnosti oboch strán. A jazyková bariéra v tomto podľa mňa nehrá rolu.

Každopádne ďakujem všetkým čo mi pomáhajú problém s TRSE rozchodiť.
 

m61

Pokladník
Użyłem programu https://digital-rails.com/route_riter.html do naprawy Trat_183 ,

Teraz jest możliwość edycji paths w Open Rails Track Viewer

Trat_183.jpg

edytowanie Trat_183 możliwe też w TSRE5

Trat_183_TSRE5.jpg

TSRE5 Progress from Goku :

Now all Activity data can be displayed.
2GRAS44.jpg
ToDo: creating new Traffic and Timetables and make sure it won't crash after route save.

First version released next week won't include Path editor. Only Path viewer. Editing paths can be done using OR Track Viewer.
 

BR601

Pokladník
Zdravím.

Prichádzam s návrhom, ktorý by mohol byť realizovaný v TSRE (snáď ma autor vypočuje.)

Mňa (a snáď aj iných staviteľov trati) nesmierne štve fakt, že nejde kombinovať elektrifikovanú trať s neelektrifikovanou. Teda to, že sa trolej zobrazuje aj na neelektrifikovaných úsekoch.

Preto by som chcel požiadať o spracovanie možnosti označenia úsekov v trati, kde sa má trolej zobraziť. Viem že existujú aj iné možnosti, ale ako podnet pre editor, ktorý je vo vývoji a mal by nahradit msts re, si myslím že je potrebne na to poukázať...
 

Tax

Moderátor
Správce
Hoci je vonku verzia 0.6928, ale mne je to celé naprd, pretože od v 0.692 mi to funguje tak zle, že to vôbec nefunguje, je to nepoužiteľné. Čo robím zle, keď v. 0.691 funguje dobre?

Edit: Už to ide, treba stiahnuť súbor 069.zip a rozpakovať ho do adresára c:\OR_Editors\TSRE5\tsre_appdata\0.69\ ... u vás samozrejme tam kde máte editory inštalované vy ;)
 

Icik

Pomocník strojvedoucího
Fajn je, že editor umí osadit automaticky cokoli do okolí tratě, silnice nebo příchytnému bodu. Hlavně pokud se použijí modely travin tak to vypadá velice reálně a pěkně.
 
Nahoře