Hudební aktivity člena Pajavlaky

Pajavlaky

Signalista
Pro vláčkaře muzikanty a fanoušky složitější, tvrdší a smutnější muziky zde nová písnička:

Opět nahráváno v domácích podmínkách. Budu rád za názory.
 

dem

Strojvedoucí
Veľmi zaujímavé nápady. Niektoré fakt dobré. Len mi to koncepčne príde trošku rozbité.....Ale neber to ako zbernú mincu. Až tak metalu neholdujem.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Super. No Dem to přiřadil do metalu, já bych to přiřadil k folk metalu. Dobrý nápad, ještě nějaký ten zpěv, ten by to posunul ještě dál.
 

Pajavlaky

Signalista
Dane, díky moc, ale co se týče žánrovýho přiřazení, tak ještě lepší... :D Jsem si ten prapodivnej žánr vygooglil a asi bych si měl jít shánět rytířský brnění. :D Zpěv nedávám ze stejnýho důvodu, jako nedávám třeba trumpetu - neseděl by mi tam. :) To bych asi musel psát ty písničky úplně jinak a řekl bych, že rytmicky, strukturálně i harmonicky pro mě míň zajímavý.
Co jako bubeník říkáš na zvuk bicích? Přiznám se, že jsem na něj trochu pyšnej - kopák zdravě mlaská a rytmičák má náznak garážovýho žblunknutí, který mam rád. :D
 

Dan J.

Strojvedoucí
No automat tam je samozřejmě znát, ale to je bohužel vždy, zvuk dobrý. Jinak né jen o rytířském brnění je folk (pagan) metal a bůhví jak nazývaný žánr. Ono dneska už se to ani nějak škatulkovat nedá. Hudební styly se strašně prolínají, což je ale super.
 
Nahoře