Tvorba Daniel Marek

dem

Strojvedoucí
Marku veď to normálne zverejni aj s nejakým popisom čo treba kde alfovať a máš po probléme. Takto to neustále posielať každému kto sa ozve.....Inak ako pekná práca...
 

Daniel Marek

Posunovač
Zveřejněné to bude s jedním skinem kolegy, ale kdyby to někdo potřeboval už teď pro skin, co plánuje vydat.. A díky
 

Daniel Marek

Posunovač
Než se tady všichni definitivně pozabíjíte, tak bych chtěl ukázat můj nový skin v podobě 362 175-2.. A zároveň bych chtěl dodat, že dokud se nezačnete zase chovat jako lidi, tak ode mě nic veřejného neuvidíte, pokud se někde nepraštím do hlavy a nedostanu zpět svou vytlemenou náladu1.JPG2.JPG.
 

OndraTetter

Začátečník
Eso pěkný, ale teď jsi se všem hrozně moc pomstil, že ho nechceš vydat ven:Dstejně předpokládám, že bude opět jen do OR, nebo bude i do MSTS?:)
 

Daniel Marek

Posunovač
Já obvykle jezdím s tím nejlepším, co je na trhu k mání, což tvoje vozy zaručeně jsou. ;) OR mám sice chvíli, ale stihl jsem už prolézt pár stránek. :)
 

Plexi

Signalista
Já je používám pořád, jen sem nedávám screeny. Vozy jsou, řekl bych, téměř dokonalé, dost možná se řadí i mezi vozy, které jsou v současné době na špičce. Mají jen jedinou nevýhodu - když se řadí do souprav se skiny O. Janiše, vzhledem k přesnějšímu tvaru a jiným rozměrům to nevypadá hezky, musím vždy dávat obrovský pozor, z čeho ty vozy skládám. Jinak ty vozy používám pořád, minimálně BDs-ka, najdeš je skoro v každé mé aktivitě.

Mimochodem, Dane, to eso je skvělé. Asi nejpovedenější skin najbrta vůbec. Ještě by to chtělo jednu verzi s lepenými čísly, ať máme, jak by řekl nejmenovaný moderátor, všech 8479 verzí najbrtu.
 
Nahoře