Lokomotivní brzda v Open Rails - Nově

Acatus

Provozní technik
Dem: Přepsáno, ale beze změny.
Bobe: jo. k té 150.209 hk. spojitost se sběračem to zjevně nějakou má.... po pěti minutách testování .... edit-Aha! tak spíše má na to vliv velký pokles tlaku v potrubí.
ale jinak to houká jako když stáhneš sběrač při jízdě.
 

Frosty

Pokladník
Mi jde po aktualizaci lokomotivní brzda v pohodě. Mně se zase stává, že BSE jde naprosto v pohodě, po načtení savu aktivity najednou za boha neodbrzdí, tak zas z aktivity vyjedu, načtu znovu a zase funguje :D při dalším načtení zase nefunguje a tak dále pořád dokola :D
Ahoj. Když si to odbrzdil ukázalo ti to pod F5 tlaky na nule? Ja teď načetl aktivitu. Odbrzdil jsem. Tlaky normalně ukázali odbržděno ale když dam rozjezd tak lokomotiva klouže na místě. Bohužel nemůžu zkusit nové načtení. Musim nečekaně do práce. Mám se tedy přiklánět k tomu že jde o nekorektnost při načtení aktivity? Jedu na stabilní verzi a proto se zrovna zeptám když přejdu na poslední verzi tu týdení je už tento problém ukládání/načítání odstraněn?
 

Frosty

Pokladník
O jakém resetování mluvíš? Přímo ve hře? Jaká kombinace kláves? F1 napovědu jsem sjel ale ničeho takového nevšiml.
 

Venny

Signalista
Stačí se podívat do přehledu klávesových kombinací pro ovladačové funkce. Všechny funkční klávesy a jejich kombinace lze exportovat ve formě textového souboru, přeložit v souladu s terminologií použitou v české verzi OR (Nastavení - Klávesnice) a případně vytisknout pro další použití. Nic světoborného... :cool:
 

Frosty

Pokladník
Aha takže pod F1 ve hře není vše uvedeno :) někde tady na fóru jsem dokonce nějaký výpis našel v angličtině. Jazyk úplně neovládám ale mrknu v tom OR. Je to tam napsané přímo jako resetování brzd?
 

Venny

Signalista
Nene, jako inicializace. Ostatní je třeba zkusit.
Překlad z AJ není problém. Stačí v exportovaném souboru *.txt najít klávesu / kombinaci kláves a podle naznačeného způsobu prostě přepsat příslušnou funkcí uvedenou česky v celkovém přehledu. Chce to jen trochu práce.
Aby funkce splnila účel, musí být veškeré brzdy v poloze "Odbrzdit". Nefunguje to zřejmě jen u rychlobrzdy.
 

Frosty

Pokladník
Aha, já tu inicializaci brzd pochopil jako rychlé vypuštění vzduchu .. Tj. Že hráč nemusí čekat až se tlak pomalu vypustí postupně. Děkuji pánové. Snad to pomůže až se mi zase při načtení aktivity bude tvářit jako zabržděná.
 
Nahoře