Aktivity pro OR Dan J.

Dan J.

Strojvedoucí
Tak než se udělá update ČD 844, pro aktivitu, která je zatím jen trasou ráče. :p Než Tax umístí trať Ztracená Old po dalších update pro OR, pro kterou je hotová taky aktivita a než mi Pikku dodělá úpravy pro "prkeňáky, další hotová aktivita pro DVK, dovolím si vypustit ven tohle minidílko:
Os 23108 plagat2.jpg
Jaro roku 1980. Nacházíte se na osobním vlaku do stanice Kamenný Újezd, který jede po vedlejší trati, přes stanici Huhřice, kde končí úzkokolejka z Lopovic. V Kamenném Újezdu objedete soupravu a vrátíte se zpět do Netomic, kde aktivitu zakončíte krátkým posunem ve spolupráci s "topírenským", který vám s mašinkou ČSD T211 při posunu pomůže.

POZOR!
V aktivitě padají nevhodná slova! Určitě se nebudou lidi v práci bavit jako naučný slovník... Aktivita tak není vhodná pro děti mladší 12-ti let, starší už vše znají ze základní školy, nebo od kamarádů, takže není co zkazit... :)

Stahovat můžete zde: www.mojevlacky.cz

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.​
 

Dan J.

Strojvedoucí
Bude to 50 let, co byla zkrácena jedna trať o jednu stanici, kde byla zastavena doprava 5. 4. 1970, koleje byly sneseny až o 11 let později (1981) a při této příležitosti vyjel na tuto trať jeden zvláštní vlak a to Os 1684 v neděli 5. 4. 2020. Kdepak asi? Aktivita je fikcí a malým výletem do budoucího roku.
50_let_OP-Ben_001.jpg
 

Dan J.

Strojvedoucí
Zrušený úsek Svobodné Heřmanice-Dolní Benešov?
Přesně tak a tady je jízdní řád a to by zase moc zajímalo mě, ze kterého by mohl být roku, vůbec netuším, tipnul bych snad z počátku provozu tratě.
nerad.JPG
Hráč pojede lde JŘ spoj 1684 tam a 1685 zpátky.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj. Když už jsem u těch rychlíků z let 1969, co by přitáhlo z Maďarska do Komárna tenhle rychlík?
Předem díky. Dan
 

Dan J.

Strojvedoucí
Díky. já tam pracovně hodil tuhle "rezatinu. :) Tak půjdem do elektriky a tuhle tam pošlu na nějaký nákladní vlak. Problém je, že v trati Komárno prakticky bez návěstní soustavy a i tohle předání soupravy a odstup mašiny byl malinko nadlidský výkon za pomocí servisu 2.
Komarno.jpg
Jinak klobouk dolů při poslechu zvuků v OR u této mašiny, to se Maďarům fakt povedlo.
 

MERIDIAN

Pokladník
Dane, koukal jsem se na řazení z roku 1969-70 na stránkách vagonWEB a tam je "malovaná" 556.0 ČSD v úseku Komárom - Komárno. Pokud to je pravdivá informace, pak tam asi jezdila na přetazích.
 

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
"Má pravdu přeceda". Elektrika je blbost. Kvůli odlišným trakčním soustavám musela přetahovat nějaká nezávislá trakce.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Dane, koukal jsem se na řazení z roku 1969-70 na stránkách vagonWEB a tam je "malovaná" 556.0 ČSD v úseku Komárom - Komárno
Ahoj, kde jsi ji tam viděl? Já jsem tam našel v řazení 1969/70 tohle. Takže jedničkový Albatros, nahrazen nulkovým, který pojede odklonem přes Nové Zámky, poněvač spodem není trať postavená, pak to táhne Laminátka a pak jedničková Bobina.
 

bob57_cz

Učitel češtiny
Ahoj, kde jsi ji tam viděl? Já jsem tam našel v řazení 1969/70 tohle.
Musíš to brát s rezervou. Na tom webu není vše podle skutečnosti. Například 1980/81 obrat Pha-R645/Př-R600 Pha jsme dělali mašinou E499.2 a je tam psaná E499.0. Taktéž třeba je blbě E499.2 na R602 z Bohumína do Prahy. Reálně jezdila ostravská nulka Žilina - Přerov a dvojka teprve z Přerova, kde se otáčela od R609. Obrat Ex540/541 jezdil také nulkou a je tam psaná dvojka. Takových drobných minel je tam všude plno.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj. Jsem rád, že se aktivita líbíla a hlavně že jsi dojel, tím se potvrzuje to, že bombardování "pařmenů" na FB, že je aktivita nehratelná opravdu nesouvisí s výtvorem a problémy s pádem v Praze byly někde mezi klávesnicí a židlí.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Další aktivitou, která snad půjde ven bude 1. díl R 17 Adriatica GVD 1969/70 na trati ŽSR 130, Komárno - Bratislava s odklonem přes Nové Zámky. 2. díl, který jsem ještě nezačal bude na trati BP, Bratislava - Brno - Kutná Hora - Praha. Zde pár obrázků z trati 130 a hodně rozpracované aktivity:
R17_001.jpgR17_002.jpgR17_003.jpg

Jedna aktivita nákladního vlaku z roku 1949/50 už by mohla ven, jen stále čekám, na vydání updatované tratě Ztracená Old. :)
Dan
 
Nahoře