13. setkání příznivců MSTS, OR, RW Praha

poison

Pomocník strojvedoucího
Zbyňku co kecáš? Mmoukovi s KimiRem se kouří z hlavy, Mikulda s Taxem řeší jistě neodkladnou věc, Deterio má v maxu otevřený ostravský perony, je tam vidět práce v editoru aktivit i Dana jak se usmívá při testu svého budoucího díla. Na to že je neděle ráno a večer byl bujarý, panuje v klubovně obrovské pracovní nasazení. ;)
 

Tax

Moderátor
Správce
Tak my s Jozefom sedime v zltom vlaku a o par minut opustime Prahu. O rok dovidenia!
 

mmouka

Hradlař
Já už přijíždím pomalu do Pardubic. Slezina byla super, známé tváře, něco se člověk aji dozvěděl, ale hlavně byla dobrá zábava.
Všem díky.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, taky už sedím doma. Taxi, ani jsem se nestihl rozloučit. Myslel jsem, že se ještě po obědě vracíš do DDM, takže dodtečně přes internet zdar a sílu a opět za rok v Praze. Jinak Josko velké díky za opětovné zorganizování skvělé akce.
Dan
 

dvacka

Průvodčí
Ahoj,
tak jsem již také v pořádku dojel domů. Večer, na který jsem se tolik těšil, mě opět nezklamal. :) Díky všem za parádní víkend a skvělou organizaci.
 

Tax

Moderátor
Správce
Tax je doma, cesta skončila tak zaujímavo ako sa začala ;) Inak Joskovi, Vencovi Macků patrí poďakovanie za organizáciu, ostatným zúčastneným účasť a všetkým za príjemnú atmosféru. Snáď sa o rok stretneme znova, v podobnom zložení a v podobnej príjemnej priateľskej atmosfére.
 

pepeQ-2

Posunovač
Vážení kolegové !

Omluvte prosím moji absenci na mnou oznámenou účast na letošní 13. Slezině, z důvodu závažných zdravotních problémů.
Děkuji předem za pochopení.
pepeq
 

Rogers

Cestující
Zdravím všechny příznivce železničních simulátorů.
Opožděně děkuji za perfektní organizaci letošního setkání na Julisce. Jako vždy, vše klapalo na jedničku.Jsem rád , že jsem viděl známé tváře i nováčky v tomto zájmovém odvětví. Něco nového jsem se naučil o tvorbě v Google Sketchup a nasál jsem tu správnou atmosféru na další tvorbu. Všem děkuji za příjemnou atmosféru.
:)
 

Tax

Moderátor
Správce
@poison: Spadla elektrika, UPS skončila skôr než sa server stihol bezpečne vypnúť. Chlapec musel pripojiť nejaký monitor a klávesnicu a postupne referovať čo tam vidí. Podľa toho som ho nanavigoval čo má postláčať a po polhodinovom boji to úspešne nabehlo. Dnes sme si to zopakovali, pretože som priniesol novú, výkonnejšiu UPS.
 

i.masinka

Začátečník
Ahoj všem!

Plánuje se na zbytek roku 2017 nebo na rok 2018 nějaké setkání příznivců MSTS nebo PC Train Simulátorů v Praze?

Děkuji a všem hezký den!
 

dvacka

Průvodčí
Ahoj,
však teď na podzim máš možnost se zúčastnit sleziny v Bratislavě a v Praze se možná slezina bude konat zase v únoru :)
 
Nahoře