Aktivity pro OR poison

Frosty

Pokladník
@poison Čauky, jak víš tak rád testují aktivity z Msts v OR. Tak hlásím že R944 není funkční, OR jej nespustí kvůli nějakým chybám .PAT tedy vlakové cesty. Něco o tom píšou v logu ale nerozumím tomu zrovna škoda, toto Rko je fajn.
R964: Jsem právě dojel, vše bez problémů.
 

Frosty

Pokladník
Ano,ano jedu už samozřejmě BP 92.01. To mám radost že se ti do toho chce Když se to povede rozchodit tak ti to rád otestuji.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Zdravím přátelé. Měl bych pár dotazů na OR harcovníky, jedná se o ŽSR 130. Traffic vlaky se plíží jako hlemýžď po mýtince, při souběžné jízdě po nesprávné koleji mi i přes rychlostník 120 km/h (čas 6:28) dovolí pokračovat jen 100 (možná bug v trati) a co mne nejvíce překvapilo je na konci videa kdy souběžně jedoucí vlak skoro zastaví na vjezdu do Trnovce, kde má výstrahu, po minutí bodu návěstidla se opět rozjíždí. Lze to ošetřit nějakými úpravami sigcfg.dat, které jsou dostupné? Díky za případné odpovědi.
EDIT: Doplním, že to jedu na poslední experimentální verzi.

 

poison

Pomocník strojvedoucího
Tak mi to Josko vůbec nepomohlo, stále si to před klackem s výstrahou skoro dobrzdí a pak pokračuje. Je to nějaké pojebané to ÓeR. Eng 362.011 jsem poOperailsoval a pořád beze změny. Ještě platí, že si OR bere soubory nejdříve ze složky Openrails a pak až z původních nastavení? A ta 120tka je pořád jen stofka.
 

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Vím, že na jedné části to brzdilo, já jsem pak ještě jednou kontroloval soubor, zda jsem nezapoměl dopsat někde řádek a u všech návěstidel jej mám. Co se týká engu to neřeš, jako trafik si OR jede po svém, tam vyladěný eng je jen pro hráče. Zkontroluj si maximálku v consistu na 120tku by jsi měl mít max velocity 40.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Tak dnes se podařilo dokončit Hungárii s Vectronem v čele, je to jen jednoduchá aktivita na trati ŽSR 130 doplněná o dynamické počasí bez nějakých velkých mimořádností, pokud bude chuť zkusím pokračovat na projektu BP do Svitav, kde Vectron zdechne. :)
Stahovat můžete po dlouhé odmlce na mém webu. ;)
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Přátelé vím, že na Hungárce reálně nejezdí Vectron, ale berte to tak, že aktivita je s Vectronem, neboť “od nového GVD se bude jezdit bez přepřahu mimo hlavní v Praze tak už od jara zacvičuju strojvedoucí”. ;)
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Tak na BP pokračovat nepůjde, aspoň ne na mém železe, neboť hra za jízdy pulsuje a já už nevím kde co na NVIDIA nastavit, aby tohle nedělalo. :rolleyes:
 

Venny

Signalista
Máš tam nějaké nastavení FPS? Zkus ho natvrdo nastavit na 30 nebo holt laborovat...
 

krejca

Skladník
Na INVIDIA nastav: Vertikální synchronizace-Adaptivní (poloviční obnovovací frekvence)
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Nastaveno přímo v základním nastavení NVIDIA, beze změny, v OR také zaškrtnuto Vertikální synchronizace a stále pulzuje, někde méně, někde hodně, zkoušel jsem i laborovat a stále stejný efekt.
 
Nahoře