Veřejná beta verze motorového vozu řady 810

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Vážení a milí přátelé a useři, vzhledem k nedávným událostem jsme se s Romanem (jako spoluautorem modelu) rozhodli zveřejnit alespoň žalostné zbytky naší práce. Dlouho očekávaný model 810 s přívěsnými vozy zůstal (a v dohledné době zůstane) v této podobě. V současnosti již neexistuje ani rozpracovaná kabina, ani skripty, ani připravované zvuky, a vlastně ani žádné zdrojové soubory stávajícího modelu. Vezměte tedy zavděk touto ořezanou pracovní verzí. Pokud vás zveřejnění rozpracované práce z nějakého důvodu pohorší, balíček nestahujte a neužívejte. Pokud vám stávající stav nevadí, přeji příjemnou zábavu.

810_2016_12_19.jpg
 

Roman

Pokladník
Milane, prostě jsem bordelář a když se k tomu přidá selhání externího disku, malér je na světě :D. Nejedná se jen o 810. Vniveč přišlo prakticky vše z poslední doby. Objekty pro tratě jsou v nenávratnu úplně všechny (myšleno zdrojáky max). Nějaká obnova disku vytáhne obrázky, hudbu, ale zdrojáky max nenašla.
Ale stávají se horší věci, než ztráta dat, že? :)
 

dem

Strojvedoucí
To ano........Mne keď kľakol disk , som sa rozhodol, že keď to všetko pošlo, tak je to presne správny čas to povesiť na klinec. Ale ako na potvoru sa dáta dali obnoviť.....
 

bob57_cz

Učitel češtiny
Nějaká obnova disku vytáhne obrázky, hudbu, ale zdrojáky max nenašla.
Ano, nějaká. Pravděpodobně nástroj pro obnovu mediálních souborů. Ten také nemá důvod obnovovat něco jiného. Z uvedeného vyplývá, že disk je nějak funkční pro čtení a tudíž jiný nástroj pro komplexnější obnovu jako Recuva nebo recover98_31 by dokázal obnovit i ostatní nepoškozená data. Nepoškozená znamená, že je uživatel nepřepsal sám jinými daty.!!! To se stane snadno při nesprávném pokusničení o amatérskou obnovu dat bez dostatku znalostí.
 

Roman

Pokladník
To se stane snadno při nesprávném pokusničení o amatérskou obnovu dat bez dostatku znalostí
Ano i tak to být může. Co se vlastně dá čekat ... S free aplikací jsem nic jiného rozumného nenašel a do RW nejsem ochoten investovat ze svého ani korunu.
Ovšem ztráta dat se týká pouze mé práce. V tomto případě nedošlo ke ztrátě dat nikoho jiného. Veškeré úpravy na modelu které vedly ke stavu prezentovanému výše jsem dělal já. Nedošlo tedy k žádné ztrátě Pikkovi (či kohokoli jiného) práce . No mé práce přeci škoda není, že ? :). Platí obecně i pro jiné společné věci, nehledě na to, že vše ostatní má Pikku i ve verzi pro RW zálohované.
Honzova původní (MSTS) verze je zajisté k dispozici všem zájemcům ;).
Na druhou stranu souhlasím plně s Milanem.
Mne keď kľakol disk , som sa rozhodol, že keď to všetko pošlo, tak je to presne správny čas to povesiť na klinec
 

kiski

Skladník
Ak môžem poradiť, stalo sa mi dávnejšie to isté. Pomohol program Testdisk. Je to síce cez príkazový riadok, ovšem vynahrádza to prakticky low-level prístupom na disk, takže ak naozaj dáta neboli prepísané niečim iným, dá sa v pohode obnoviť MBR alebo iná alternatíva a súbory de-facto skopírovať na fungujúci disk. Odporúčam, pomohlo, keď všetko ostatné zlyhalo.
 
Nahoře