[ORTS] A little diversity in our trainset

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Ona je celá ta trať precizně zpracována. V tom vidím větší potenciál ORTS od RW. Jenže jak vidět, ač Open, taky to drhne.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Ty koleje opravdu nemají chybu. Tady se opravdu nevyplatí šidit na texturách, protože štreka je to, co má hráč nonstop před sebou. Ale zase aby tyto detaily neměly výrazný vliv na FPS.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
ORTS bohužel stále sráží absence vhodné ORTS trati, postavené přímo pro tento simulátor.
 

jagg

Pokladník
Jak tam píšou, jde o trať German Railroads volume 12 Hannover-Bremen za slabých 21 éček. Akorát píšou, že je to pro MSTS, tak nevím...
 

dem

Strojvedoucí
Ano je to tak. Tieto koľaje normálne fungujú pod msts a sú nenáročné....Pod ORTS žiaden problém. Obsahuje ich aj trať Hanover-Berlin a tá je free.
 
Tak to môže byť trošku problém keď v celej trati mám väčšinou 3°, 6°na vlečkách a sem tam 30° a na ŠRT sem tam tuším 5° ale nie som si istý. Ale na druhej strane používam koľaje z tejto stránky hlavne tie s násypmi.
 

Plexi

Signalista
Pánové, ty Sahimms-y jsou úžasné, ale nevíte, prosím, kde bych sehnal verzi poněkud kratší a s dvouosými podvozky, označenou jako Shimm(n)s?
 

Icik

Pomocník strojvedoucího
Jestli se ty pěkný DB koleje umí i naklápět. OR nahrazuje naklopené oblouky výchozí texturou koleje, tak tady asi bude problém. Co je lepší, naklápět a mít "horší koleje" a nebo nenaklápět a mít fotorealistické koleje?
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
... nebo nenaklápět a mít fotorealistické koleje?...

Za sebe bych byl jednoznačně pro DB Track, ale vzhledem k tomu, že jsem nepostavil ani kilometr trati pro ORTS nebo MsTS tak asi nejsem ten pravý, kdo by měl vznášet požadavky :)
 
Nahoře