Problém s odrážením zvuků do různých intonací

Karkule

Začátečník
Dobrý den,
měl bych na vás všechny dotaz. Mám problém se zvuky, při jízdě vlaku se zvuky mění do různých "šumivých" intonací, připomínající zvuk letadla, kdy se mění ve vyšší tón a přecházejí do nižšího atd. Všechny zvuky normálně fungují, jen pouze mi tohle narušuje jízdu a nevím si rady, jak se tohoto problému zbavit. (Pokud se to zde někdy již řešilo, omlouvám se.)
Děkuji předem za pomoc, P.
 

ML636

Provozní technik
To se mi stává v některých úsecích tratí a některých vlaků, ale nevypozoroval jsem kde a kdy. Každopádně bych to jako chybu neviděl. Je to realita. No a většinou z kabiny strojvedoucího se to nestává, jen při leteckém pohledu na vlak. Což by fíra dělat neměl a měl by nespouštět oči z trati. :D
 

Karkule

Začátečník
Mě tyto potíže nastávají všude, ale po čase to dá pokoj, většinou zkraje, co zapnu jízdu. :)
 

Dan J.

Strojvedoucí
Už se to tu řešilo, ve WinXP to šlo nastavit ruční úpravou zvukové akcelerace, další "vidle" bez šance, tam je zvuková akcelerace automaticky nastavována, takže prostě MSTS jde postupem do kytek a myslím, že po dalších nástupech nových systémů Win, to bude čím dál horší. Takže ať se to komu koliv líbí nebo ne, stejně nezbyde, než časem přejít na jiný simulátor, buď OpenRails, nebo RailWorks. Záleží dle chuti každého pařmena vláčků.
 
Nahoře