Skiny nejen pro OR, Dan J.

Dan J.

Strojvedoucí
Takže zatím z 90% hotovo, teď jen počkat, až mi mistr Pikku doladí mapování, shodí ženříky na střechu a udělá ventilačky "alá Rabák" a prkeňáky ve stavu ze 70. let mohou opustit moje virtuální depo. :)
nhled Be.jpgnhled Bi.jpg
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ano, měl by to být vývod WC, jestli se nepletu, pokud už tam byla jen trubka, třeba upozornit, tyhle detaily fakt už nepobírám. :)
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Pokud rozbiješ skla, tak musíš přeskinovat i interiér. Září moc novotou. Co si pamatuji, tak do těch dřevěných sedaček se rýpalo nožíky. Všelijaká jména, kdo koho miluje, kdo je vůl, atd. Zkus se zeptat nějakého vandala, jestli by ti texturu trochu nevylepšil :D :D :D Samozřejmě nějaké ty kosočtverce tam být také musí.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Však na interiér zdaleka nedošlo a dlouho ještě nedojde, s tím vrakem jsem si naběhl až mne to štvě, netušil jsem, kolik to bude stát úsilí. :):):), u sedaček je s rytinami potíž, jsou dělané z jednoho sedadla, tak samo okna (tam mám více variant, ale muselo by se upravit mapování), takže pokud vyryju něco na jednu, naklonuje se to stejně na všechny, takže "umělecká tvořivost" tohoto druhu asi ne. :)
 

Dan J.

Strojvedoucí
Tak koukám, že i tyto nápisy se množí díky mapování, ale tohle půjde, objeví se i na druhé straně vozu a na jednom místě uvnitř zrcadlově, ale to už je jedno, uvnitř je to daň za nápsy. :)
int3.jpg
 
Nahoře