Železničné múzeum Slovenskej republiky - ŽMSR konečne zverejnilo Kalendár nostalgie pre rok 2018. Dúfam že sa tam nájde niečo aj pre vás
V sobotu bolo na obed "vepřo knedlo zelo", tak po raňajkách som nakrájal niekoľko hláv kapusty, more cibule a potom sa to dusilo v kotli Stravníkov bolo moc, obed im chutil a ochutnať prišli aj z iných klubov. Kuchár Jano sa nenechal zahanbiť, šak voľakedy keď bol mladší varil v nejakom interhoteli. Pečená krkovička tiež bola excelentná, na obrázku je jen slabá časť z toho A o varených kolenách a rebierku radšej ani nehovorím. Ale vďaka "povinnostiam" okolo prípravy jedla som sa nebol voziť na mašinách a v sobotu som sa prakticky nepohol od tylového stanovišťa pri eF-kovom rybáku Ale v piatok večer som sa dosýtosti vozil pri posune na hydraulickom prasati zvanom ZuzaTa kapusta je k jídlu ...