Metro pro open rails

strojvedoucíkuba

Začátečník
Ahoj, nainstaloval jsem do OR metro B.
Ale při spuštění to vyhodá hlášku:
A fatal error and open rails cannot continue.
System.argumentOfRangeException: Index je mimo rozsah.
Index musí být nezáporný a musí být menší než velikost kolekce.
Názav parametru: INDEX
Čím to je?
 
Prišiel som na to nahodne ked som si prehodil nechtiac zlozku SOUND v MSTS a tiez mi to vyhadzovalo tak som spustil MSTS a vyhodilo mi miliardu chyb, že chýba zvukovy subor ktorý slúži na ozvučenie trate trebars klepanie alebo jazda vyhybkou. Tak potom som dal spravnu zložku SOUND ku trati a skusil som znova MSTS a išlo to a potom OR a tak isto išlo to.
 

dem

Strojvedoucí
A si si istý, že len toto môže spôsobiť hlášku ktorá sa na zvuky ani neodvoláva?
 
Tak na 100% nie ale u mňa to bolo tak a ešte si spominam na trat Denmark kde tiež keď som vychádzal z AArhusu smer Fredericia tak isto sa mi to zosipalo s tou hlaškou a problem bol tiež vo zvuku, ktorý som dokopíroval a potom to fungovalo. OR dosť na tie zvukové oblasti reaguje citlivo, ešte citlivejšie ako MSTS kde stačito len od entrovat.
 

BR601

Pokladník
Neviem, ako stará je tá trať, a odkiaľ je stiahnutá, ale v mojom prípade, keď som stiahol staršie trate (mnoho krát aj z oficiálnych webov), tak dosť toho chýbalo, či už zvuky, ale aj modely, a ja som to riešil tak že som si danú trať prešiel v MSTS, ktoré mi síce vyhodilo kopu hlášok (hlavne v prípade zvukov pri jazde), ale už som mal príčinu problému obmedzenú, a zameral som sa na ňu.
 

bob57_cz

Učitel češtiny
Neviem, ako stará je tá trať, a odkiaľ je stiahnutá,
Tak to já mám lepší paměť než zdejší omladina: „2004”.
Zvuky má trať tam, kde mají být plus default simulátoru. Pokud má tedy někdo jen samotnou trať bez původního defaultu MSTS, tak mu to logicky
chybí.
 

BR601

Pokladník
Tak to já mám lepší paměť než zdejší omladina:
Výborne, gratulujem! Ja som tú trať nikdy nemal stiahnutú, ani som sa o ňu nezaujímal, takže nemôžem si predsa pamätať kedy vyšla ;). Ďakujem za doplnenie a informáciu.
 
Nahoře