Automatická Regulace Rychlosti - ARR pro Open Rails

Meda

Provozní technik
Sednul jsem za to zkušebně v Hranicích, že se kousek svezu na ACT RJ 1003 a jsem v Čadci.:) Mazec jako pánové! MANual, volba požadované rychlosti o jeden km/h rajčákem, klávesnice, počet náprav, PJ.... a ta jízda, že si to pěkně vypíná a nabíhá v okolí dosažené požadované rychlosti. Ne jako v 0.6, kde to jen neatraktivně pulzovalo. Přepneš man režim v jízdě do automatiky a požadovaná ti pěkně naběhne sama. To je fakt šokec Jindřichu. A ty zvuky! Decentní, vyvážené. Žádné neurvalé šup tam všechno. No krása.
Zdravím,
podle tohoto příspěvku funguje aktivita RJ 1003 (po výměně loko) i v nové verzi OR ARR. Je to tak ?
 

Acatus

Provozní technik
...podle tohoto příspěvku funguje aktivita RJ 1003 (po výměně loko) i v nové verzi OR ARR. Je to tak ?
Pakliže nemyslíš Danovu RJ1003, tak ano. Nadto bych doporučil poslední ladění vozů. Ona ta brzda tehdy nebyla až tak v cajku.
 

Meda

Provozní technik
Zdravím,
vyhledáno, staženo,doplněno (vyměněno) cca 5 vozů + loko hráče a už jsem před Ostravou-Svinovem. Zatím bez jakýchkoliv problémů. Musím znovu poděkovat všem, kdo tyto úpravy vymysleli a zrealizovali. Jsou to borci. :cool:
 

Jindřich

Pokladník
Pakliže nemyslíš Danovu RJ1003, tak ano. Nadto bych doporučil poslední ladění vozů. Ona ta brzda tehdy nebyla až tak v cajku.
Danova RJ 1003 to je ta s tím mluvením? Ta mi taky funguje. Akorát od určité kilometráže už nejde uložit, protože každý save má několik Gb a pak se to posere.
 

Klokan 35

Hradlař
Chtěl jsem se zeptat Jindřichu, půjde potom nějakým zápisem do eng. vozidla rozchodit ARR i u dalších lokomotiv nebo vozů?
 

Šnek

Vlakvedoucí
Strašně dlouho se mi načítá updating Mirel database. Jak dlouho se to načítalo vám?
 

Opíčák_350

Cestující
Dobrý deň! Chcel by som sa opýtať, či by si aj na ARR verziu (1.0) nedal vytvoriť balík pre slabšie PC? Kľudne by som sa tomu povenoval, ale netuší, na akom princípe to bolo spravené. Vďaka
 
Nahoře