Stretnutie fandov MSTS/OR/RW Bratislava 2018

Zúčastním sa stretnutia v BA 17.11.2018


  • Hlasovalo členů
    24

Tax

Moderátor
Správce
Prišiel čas na tradičné jesenné stretnutie v Bratislave. Pretože niektorí účastníci z minulých stretnutí mi položili otázku či bude stretnutie aj v tomto roku, tak zakladám anketu ktorá poslúži aj ako prihlasovací formulár. Preto neklikajte tí ktorí neviete či sa zúčastníte, alebo tí ktorí sa neviete rozhodnúť.
Komentáre a dotazy vo vlákne.
Jediný možný termín je sobota 17.11.2018 s možnosťou prenocovania a prípadne exkurzie v ŽMSR ( ex. MDC ) 18.11.2018. Ubytovanie je možné v ubytovni Uninova Hostel podobne ako vlani.
Tentokrát máme rezervovaní salónik na poschodí, kapacita je do 25 miest.
 

BR601

Pokladník
Jednoznačne prídem. Sedieť budeme tam kde minulý rok? Ten salónik na poschodí som si tam minulý rok nevšimol...
 

BR601

Pokladník
Okolo schodov si išiel na 00
Aha, už sa mi to začína vybavovať :) Fajn, organizačne to bude ako minulý rok? Alebo je na to ešte skoro?

Mimochodom, ako je na tom Pizzeria Katka? Tam som nebol, bude tam vôbec ešte niekedy slezina?
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Jo, a bude tam Pepa z Nuslí? :D Psal, že by si chtěl zahrát, tak když jede Alcapone autem, tak bych vzal cello a udělali bychom kulturní vložku. :D Noty s doprovody dostal už dávno. (nebát se, populární hudba, žádná klasika) No a co. Trochu kultury by neuškodilo. Nemusíte jen zahleděně čumět do monitorů. Dan by ještě přivezl bicí a bylo by to dokonalé. Ale to by musel přijet náklaďákem. :D Vlastně ještě je klavírista Dem. Snad po 15 letech existence MSTS a jeho slezin, bychom se už mohli konečně otrkat a trochu tyto akce obohatit něčím novým.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Bobe, špatně jsi si přečetl zadání. Pepa z Nuslí si někde na sociálních sítích povzdechl, "škoda, že jsme si nezahráli" Tedy kde jinde než na slezinách, protože jindy se nepotkáváme. Tak na tohle byl dotaz tady na fóru, protože v anketě jména registrovaných nevidím. Ale když už jsi reagoval, tak profesionální zvukař jsem také a aparaturu s mixem do klasických sálů vlastním také. Děkuji za nabídku, i když to byla od Tebe ironie. :D
 

Tax

Moderátor
Správce
Dnes som si overil miesto v reštaurácii. Budeme mať salónik na poschodí, kapacita je 25 ľúďov, zatiaľ je registrovaných 16.
Exkurzii v MDC zatiaľ nič nebráni, ale overím to včas. Takisto overím ubytovanie, pravdepodobne bude rovnaké ako vlani.

Ďalšie info operatívne.

PS: Žiadne hudobné nástroje ani aparatúry, povolené sú len mladé dievčatá do 18 do 36 rokov ;)
 
Nahoře