Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
U všech souprav mi to píšeAhojky, když chci zapnout hru tak mi napíše divnej error uměl by mi nekdo pomoct?Zobrazit přílohu 48996
A u iných tratí ti program ORCZSK funguje?jedná se o trať žsr 130
mám jen tuhle protože tahle je jediná kterou znám jako slovákA u iných tratí ti program ORCZSK funguje?
TT File : C:\Train Simulator\ROUTES\ZSR130\ACTIVITIES\OPENRAILS\Zilina.timetable-orZapni si v OR logování a pak se mrkni do souboru logu, jaké tam jsou chyby![]()
No tuhle evidentně nee. Nebo je nečitelná.Warning: Soubor C:\Train Simulator\ROUTES\ZSR130\Paths\ba hl. k.10-zilina nebyl nalezen.
stačí to jenom na timetablu nebo i na paths?Jestli hraješ timetable ,tak ten neumí číst tečky(ba hl. k.10)
No paths a consist je součást timetable.stačí to jenom na timetablu nebo i na paths?
Tady je problém i v aktivitách, tam teda tečka nevadí, ale vadí jiná znaménka. Nejkrásnější případ byla tehdy trať Alfold. Kde jsem zabalil aktivitu do apk, ale už nešla rozbalit, nebo ona se vůbec nezabalila, jen se tvářila že je. Aktivita se musela dát do klasických složek a až pak dát do zipu. A bylo to právě, kvůli názvům stanic.Názvy stanic,které obsahují tečku za slovem taky nevidí timetable..